El Papa Francesc ha donat 100.000 € a Caritas Itàlia

Durant el passat mes de març, el Papa Francesc va fer un donatiu, a l’organització no governamental Càritas Itàlia, per ajudar en aquests moments tan difícils que s’estan vivint per culpa de la Covid-19. 

Foto: elnacional.cat

Itàlia, de moment, ha estat un dels països més afectats per la Covid-19. Amb una població de 60 milions d’habitants, el dia 16 de març s’hi havien registrat 2.100 morts i uns 28.000 contagiats. Com a la majoria dels altres països afectats, la població vulnerable és la que més pateix els efectes del virus: gent gran, gent sense recursos econòmics, malalts i sense sostre. 

Aquesta emergència és una crida a la solidaritat, i el que està sorgint de tot això és el costat més preciós d’Itàlia”, afirma Francesco Soddu, director de Càritas Itàlia. És per això que el donatiu del Papa Francesc ha estat una gran ajuda per aquesta organització. 

A part d’això, el Papa Francesc ha dut a terme altres donatius, com per exemple 750,00 $ a diferents regions missioneres d’Àsia, Amèrica Llatina i Àfrica, on la falta de recursos sumada al coronavirus podria ser molt difícil de gestionar.