El pàrquing Centre Ciutat serà l’epicentre dels tests a Andorra la Vella

Els vehicles ocupats per integrants del mateix nucli familiar accediran al pàrquing a l’hora convinguda. El vestíbul del Centre de Congressos i un segon punt a Santa Coloma per definir seran els llocs on es faran els tests d’immunitat per a les persones que no disposin de vehicle.

Text: Comú d’Andorra la Vella / Fotos: César De Pablos

Entrada al pàrquing centre ciutat d'Andorra la Vella

El Comú d’Andorra la Vella està enllestint els preparatius perquè properament es duguin a terme els tests d’immunitat a la COVID-19 als ciutadans de la parròquia. L’escenari principal serà l’aparcament Centre Ciutat, on en dues plantes (5a i 4a) es disposaran una quinzena d’stop labs en els quals es prendran les mostres per realitzar els tests a la població sense que hagin de baixar dels vehicles.

Muntatge d'stop labs al pàrquing centre ciutat d'Andorra la Vella

Pel que fa a les persones que no disposin de vehicle, s’habilitaran dos punts de presa de mostres: un, al vestíbul del Centre de Congressos (accés des dels ascensors de l’Aparcament Centre Ciutat a la Plaça del Poble), i un segon punt a Santa Coloma, la ubicació del qual s’informarà ben aviat.

El Comú habilitarà un circuit d’accés per als vehicles que es dirigeixin als stop labs de l’Aparcament Centre Ciutat (accés Pl. Rebés) per mantenir la fluïdesa del trànsit a la parròquia.

pàrquing centre ciutat d'Andorra la Vella

Les inscripcions per sol·licitar cita prèvia, gestió imprescindible per a la realització dels tests d’immunitat, s’han d’efectuar a través de la plataforma coronavirus.govern.ad. Alhora, el Comú facilita les gestions telefòniques (tel. 730000) de 8 a 15 h de dilluns a divendres per aquelles persones que tinguin alguna dificultat a l’hora de formalitzar la inscripció, com el col·lectiu de la gent gran.

Hall del Centre de Congressos d'Andorra la Vella