Petits estels d’Andorra, grup de suport al dol perinatal

L’associació va néixer l’any 2018 com un espai de contenció emocional  per donar suport a mares i pares que han patit la pèrdua d’un nadó i es troben en el procés de dol perinatal.

L’entitat, sense ànim de lucre, presidida i encapçalada per la psicòloga, Sílvia Palau Garcia, té com a principal objectiu acompanyar a pares i familiars que travessen un dol per una pèrdua gestacional o neonatal i convertir-se en un espai de visibilització, sensibilització i difusió d’informació d’aquesta problemàtica per la qual passen moltes famílies i que encara continua sent un tema tabú per la nostra societat.

Petits estels d’Andorra ofereix durant tot l’any diverses xerrades, tallers i activitats a càrrec de diferents professionals. L’equip interdisciplinari de l’entitat també s’encarrega d’assessorar a les famílies, a través d’una atenció individualitzada i especialitzada en les àrees de dol gestacional i perinatal, dol per infertilitat, nou embaràs, prematuritat i interrupció de l’embaràs. A més a més, ofereix un espai íntim de contenció, de demanda d’informació i de suport emocional entre pares, a través de grups d’ajuda mútua.  Les trobades es duen a terme mensualment amb previ avís. Els grups són reduïts i més intimis i serveixen per intercanviar informació i experiències entre persones que ja han viscut la pèrdua.

Si necessites més informació, assessorament o ajuda pots consultar de forma telefònica al 371 003 o personalment a l’associació.

C/ Mossèn Cinto Verdaguer, núm.4-6 Edifici La Llacuna, pis 2, Andorra la Vella · Tel.: (+376) 371 003 · www.petitsestelsandorra.com · petitsestelsandorra@gmail.com