Pompes Fúnebres de les Valls, dol adaptat als nous temps

És ben cert que Pompes Fúnebres de les Valls s’encarrega d’acompanyar a les famílies en un dels moments més difícils de la vida i de gestionar el servei funerari de forma integral, però també compta amb serveis transversals, que són un dels seus trets diferenciadors.

Joies de Pompes Fúnebres de Les Valls

Pompes Fúnebres de les Valls ofereix, als seus clients, serveis que van molt més enllà dels típics d’una funerària, adaptant-se als nous temps, a la digitalització i a les diferents necessitats dels usuaris. És per això que compten amb diferents joies i reliquiaris que permeten mantenir viu el record dels nostres éssers més estimats.

Charms de Pompes Fúnebres de les VallsPompes Fúnebres de les Valls s’ha adaptat als nous temps, a la digitalització i a les diferents necessitats dels usuaris.

Col·laborant amb l’empresa suïssa Algordanza, aquesta empresa permet, a qui vulgui, retrobar-se amb la bellesa del seu ésser estimat en forma de joies inigualables, sempre sota comanda. Algordanza és una entitat especialitzada en convertir les cendres o el cabell dels difunts en diamants, oferint la possibilitat de retre homenatge i tribut a aquells que hem perdut i permetent-nos conservar el seu record per sempre. I és que cada diamant pot encastar-se en anells, collarets, polseres, o bé conservar-lo sense encastar.

Charm de huellas digitalesAlgordanza és una entitat especialitzada en convertir les cendres o el cabell dels difunts en diamants

Però l’opció dels diamants no és l’única. Existeixen joies i reliquiaris que permeten guardar una petita quantitat de cendres al seu interior; hi ha amb un ampli catàleg de penjolls i charms de polseres amb aquesta opció, també apta per a les cendres de les mascotes. A part, també existeix l’opció de personalitzar anells i penjolls amb l’empremta dactilar d’un ésser estimat.