Prepara’t per viure l’estiu amb illa Carlemany

A Andorra tot ho trobes sota un mateix sostre, a illa Carlemany. En un entorn agradable, còmode i segur, pots gaudir d’una àmplia oferta comercial concentrada en un mateix espai.

Botigues de moda, complements i calçat, restaurants i cafeteries, supermercat, farmàcia, gimnàs, llibreria, cinemes, aparcament i moltes coses més… L’establiment t’ofereix un ampli ventall de serveis, des de wifi gratis i oberta fins a punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. A més del servei de venda d’entrades, sigui per a concerts i espectacles o per accedir a les millors atraccions turístiques del nostre país.
I perquè la teva experiència amb illa Carlemany sigui encara millor, aquest estiu, l’establiment et convida als millors espectacles del 2022, MUV by Cirque du Soleil i al Cerdanya Music Festival… Para atenció a les novetats!

COMENÇA L’ESTIU, COMENÇA L’ESPECTACLE…
 • 50 entrades per a l’estrena de MUV by Cirque du Soleil
  Com a patrocinadors a Andorra de l’espectacle MUV by Cirque du Soleil, illa Carlemany sorteja 50 entrades per a l’estrena del dissabte 2 de juliol.
 • 25 entrades dobles de peu cada dimarts, dimecres i dijous per a MUV
  Si vols entrades per a MUV, pots passar pel Centre Comercial illa Carlemany qualsevol dimarts, dimecres o dijous, i endur-te una de les vint-i-cinc invitacions dobles a peu dret que estaran disponibles per aquests dies.
 • Les entrades dels divendres i dels dissabtes participen del sorteig d’una targeta regal
  Si vas a les funcions dels divendres o dissabtes, pots guanyar una targeta regal illa Carlemany valorada en 1.000 €! En entrar al recinte on hi ha instal·lada la carpa, el personal d’illa Carlemany et facilitarà una butlleta de participació, que només has d’emplenar amb les dades personals i dipositar en una urna que trobareu a illa Carlemany fins al 31 de juliol.
CONTINUA L’ESTIU, CONTINUA L’ESPECTACLE…

 • Sorteig de 20 entrades dobles per al concert inaugural Cerdanya Music Festival
  La primera setmana d’agost se sortegen 20 entrades dobles per gaudir del concert de Fangoria al Cerdanya Music Festival, el 10 d’agost, amb trasllat en bus a Llívia (Anada i tornada) i refrigeri abans del concert.
 • Targeta regal de 500 € entre tots els assistents del Cerdanya Music Festival
  Durant el Cerdanya Music Festival, del 10 al 20 d’agost, entre tots els assistents als concerts, es sortejarà una targeta regal valorada en 500 €.
VIU L’ESTIU AMB ILLA CARLEMANY…

 • Sorteig targeta regal de 1.000 €

Del 8 d’agost al 7 de setembre, entre tots els clients d’illa Carlemany, se sortejarà una targeta regal de 1.000 €. Una targeta que et permetrà fer un bon canvi d’armari o fins i tot canviar-lo sencer.
Bases i condicions a www.estiu.illa.ad