Presentació del llibre “Andorra i la multiculturalitat”

Un llibre que alça la veu al Principat i als seus boscos, amb un recull de les ponències de la 33a Diada d’Andorra a la Universitat Catalana d’Estiu.

Fotos: Clàudia Justes

El passat 27 de juliol, Àngels Mach (presidenta de la Societat Andorrana de Ciències) i Imma Jiménez (directora general adjunta de FEDA) van presentar al MW Museu de l’electricitat, el llibre “Andorra i la multiculturalitat”. Un llibre amb 14 ponències presencials; 9 escrites i 4 en vídeo, que recull a grans trets, la diversitat cultural i el valor dels boscos d’enguany.

A la presentació, Àngels Mach va voler destacar, entre altres aspectes; la biomassa, la macro influència i d’altres fenòmens que, a grans trets, alteren els boscos, la fauna, la salut i la font d’energia de les persones. A més a més, va voler valorar, la notòria diversitat cultural que hi ha al Principat, i com la multiculturalitat és una principal font d’enriquiment, ja que col·laborant amb l’UCE, Andorra pot donar a conèixer la seva identitat i la seva cultura.

Per tant, en aquest llibre manifesta diferents aspectes per atorgar-li el valor necessari, i donar la suficient importància a la cura dels nostres boscos, els quals pateixen actualment, un alt risc de deteriorament o desaparició.

Pel que fa a l’esdeveniment, la presidenta de la SAC, va voler acabar de detallar el programa de la 34a Diada Andorrana a la Universitat Catalana d’Estiu, la qual va tenir lloc el passat 21 d’agost.

Així doncs, comptant amb el suport del Govern d’Andorra, el Comú de Canillo i FEDA Cultura, es va presentar el llibre “Andorra i multiculturalitat” per alçar la veu sobre el Principat i el gran valor i prestigi dels seus boscos.