(+Fotos) “Retrospectiva”, un viatge al món artístic de Maseda

Fins al 15 de desembre, la galeria Art Lab d’Andorra la Vella acull “Retrospectiva”, la nova exposició de l’artista espanyol, Marco Maseda que ret homenatge a la seva trajectòria en el món de les arts.

Fotos: Noelia Farias

“Retrospectiva” és molt més que una simple exposició, és un sentit homenatge a l’increïble viatge de Maseda en el món artístic. Un recorregut que inclou els seus primers dies com a artista, la seva evolució com a pintor, el seu estil únic, els temes recurrents que defineixen la seva obra fins a les seves creacions més recents.

A la col·lecció es pot trobar un art que és ple de contrastos, tot i que sempre destaca per l’ús d’una paleta monocromàtica de blanc i negre. Així i tot, el seu secret està en la utilització de tocs de rosa fluorescent que barreja entre els seus llenços i que ja forma part de la seva marca personal. En el cas de “Retrospectiva”, l’exposició vibra, palpita amb energia i convida els espectadors a submergir-se més profundament en les seves creacions.

Exponent de la nova figuració amb tocs urbans, Maseda té en el retrat el seu millor aliat. Generalment, treballa amb rostres que tenen una gran càrrega expressiva que mostren els racons més amagats de l’ànima. L’artista busca en tots els personatges fràgils, turmentats i sensibles, una espècie d’alter ego de la seva pròpia personalitat.

En l’actualitat, Maseda és l’abanderat de l’art de carrer a Espanya i s’ha convertit en uns dels artistes més destacats de l’escena internacional. Des dels seus primers treballs en el seu Castelló natal fins a la primera pintura en directe en el cor de Nova York, per a MTV i Paramount; a Dubái, per a Art World Dubái; o a la plaça de toros, a Madrid; només han passat 15 anys i ja és tot un referent de la pintura.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

"Retrospectiva", un viatge al món artístic de Maseda