Roberto Coin, joies originals i de disseny

A la planta baixa de The Embassy trobem el corner de Roberto Coin, uns articles de joieria que impliquen moments d’alegria i d’emoció, un nom que significa originalitat estilística i disseny en qualsevol idioma.

Roberto Coin, reconegut joier, explica que a la base de les seves creacions “vaig seguir el meu somni i em vaig trobar vivint una aventura inoblidable”. De fet, segons ens diu, troba noves fonts d’inspiració en les diversitats del món i cadascuna de les seves creacions és el resultat d’un viatge estimulant entre cultures i influències multiètniques, a través de la natura, i equilibrades entre el passat i el futur. Per a ell, cadascuna de les seves joies ha d’explicar una història diferent, una història que l’envolta en l’indubtable atractiu de la singularitat i la identitat d’estil. Les seves creacions es fan realitat a les mans dels artesans italians, guardians de les tradicions antigues dels mestres joiers, que converteixen cada peça en obra d’art en miniatura, amb la distintiva signatura del robí i una història per explicar al món.

Rellotgeria de luxe a The Embassy
Foto: Jean-Luc Herbert

L’estètica particular i exclusiva, i el disseny experimental, converteixen totes les joies de Roberto Coin en un estudi en elegància i innovació. En poc temps han aconseguit que la marca sigui una de les més conegudes de l’horitzó  internacional de joies, gràcies també al gran impacte que ha trobat en marques de moda i en el cinema. La premsa, de forma unànime, reconeix Roberto Coin com un esperit pioner, el creador d’algunes de les joies més interessants dels últims anys.