Sant Julià de Lòria estrena dues pistes de pàdel de la mà de GoANDPàdel

Les dues pistes de pàdel cobertes de Sant Julià de Lòria ja són tota una realitat, després de la seva estrena, que va tenir lloc el passat 26 d’agost, de la mà de GoANDPàdel i el comú lauredià. L’inici de les obres va ser anunciat per Josep Majoral, el passat 17 d’abril.

Fotos: César De Pablos

Equip de GoANDPàdel

A tocar del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria, s’ubiquen dues noves pistes de pàdel que esdevindran un complement a l’oferta lúdica i esportiva laurediana, segons va informar Josep Majoral, cònsol major de la parròquia. Tanmateix, des del comú, es va fer oficial la convocatòria de dues jornades de portes obertes, entre els dies 26 i 27 d’agost, perquè la ciutadania pogués conèixer les instal·lacions.

Tall de cinta a les pistes de pàdel lauredianes

A banda d’esdevenir un espai de lleure i benestar per a la població local, les pistes també serviran com a lloc d’entrenament per a infants i adults que es vulguin iniciar o millorar les seves habilitats en aquesta disciplina, així com a escenari de tornejos i americanes, gràcies a un acord aconseguit entre el comú i l’empresa GoANDPàdel, encapçalada pel jugador professional Gustavo Morales, qui també porta les regnes del Pàdel Club Serradells.

GoANDPàdel

Morales es va mostrar molt entusiasmat per la iniciativa i va assegurar que “l’obertura d’aquestes pistes de pàdel és un pas endavant per l’esport i ens omple d’orgull la confiança que el comú ens ha donat per poder portar el pàdel a més persones”. De la mateixa manera, el jugador va agrair el suport d’Òscar Balcells, sotsdirector del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria.

Josep Majoral

Quant als horaris de les pistes, aquestes romandran operatives, de dilluns a divendres, de les 8.45 a les 22.30 hores, mentre que, cada dissabte, estaran obertes, de les 9.15 a les 21.45 hores. Els diumenges, de les 10.00 a les 20.00 hores. Pel que fa a les classes de pàdel, els infants i joves, d’entre 5 i 17 anys, podran entrenar amb GoANDPàdel, de dilluns a divendres, de 17.30 a 18.30 i de 18.30 a 19.30 hores. Els adults, mentrestant, podran concertar sessions tots els dies, de 9.00 a 16.30 hores i els dilluns, dimarts i dijous, en el període comprés entre les 19.30 i les 22.30 hores.

Maria Angels Marfany

Per a més informació sobre les classes, GoANDPàdel ha habilitat els telèfons +376 674 616 i +376 679 956, així com l’Instagram @goandpadel i el lloc web www.goandpadel.com. Els interessats també es podran comunicar amb el Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria a través del +376 743 700.

Masterclass amb GoANDPàdel