(+Fotos) Santa Coloma, una Festa Major multitudinària i amb aires de normalitat

El poble de Santa Coloma va tornar a sortir als carrers per celebrar la seva Festa Major, que enguany va comptar amb l’actuació musical de diferents artistes i altres amenitats per als veïns.

Fotos: César De Pablos

Autoritats d'andorra la vella a la Festa Major de Santa Coloma

“Ha estat una Festa Major a plena normalitat i molt participativa”, va valorar la cònsol major Conxita Marsol sobre les celebracions que Santa Coloma va protagonitzar entre els dies 20 i 22 d’agost, amb l’aparcament d’Enclar com a un dels indrets més actius de la Festa Major.

Conxita Marsol ballant sardanes a la Festa Major de Santa ColomaAmb diferents activitats com ara la festa de l’escuma, el karaoke i la xocolatada popular, el ball de nit amb Duet Join i la discomòbil a càrrec de DJ Andrius, la Festa Major de Santa Coloma va acomiadar la tercera jornada d’una multitudinària tercera edició de la seva Festa Major, una celebració en què tothom s’ho va passar d’allò més bé i a la qual, com no podia ser d’una altra manera, també van assistir diferents membres de la corporació de la capital, que no es van voler perdre l’oportunitat de compartir una estona agradable amb els seus conciutadans.

Missa solemne de Festa Major de Santa Coloma

Dissabte 20 va començar amb molta força amb l’explosiva traca que indicava l’inici de les festivitats, en la qual també hi va haver des de concursos de petanca i gimcanes infantils fins a concerts i concursos de menjar flams, una activitat especialment apreciada pel jovent. Però, una de les millors postals ens la va deixar l’endemà, quan el veïnatge va respondre massivament a la missa solemne i la posterior ballada de sardanes, amb la cobla Juvenil Ciutat de Solsona, que van antecedir l’arrossada popular preparada pel reconegut mestre paeller Abundi Monterde.

Arrossada popular a la Festa Major de Santa Coloma

Malgrat que aquell diumenge alguna persona va patir un cop de calor, la situació no va anar a més i les celebracions van poder continuar el seu curs sense cap incidència a lamentar.

De manera anecdòtica, Marsol va compartir amb els mitjans les congratulacions que el mossèn de Santa Coloma li va fer arribar. “El mossèn ens acaba de dir que tothom està molt content, que Santa Coloma ha fet un bon canvi, que realment les voravies estan espectaculars i es pot anar caminant a tot arreu”, va expressar.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Santa Coloma, una Festa Major multitudinària i amb aires de normalitat