Shiori i Andbank s’uneixen contra el càncer de mama

El càncer de mama, amb el de pulmó, és dels tipus de càncer més freqüents del món. I, emmarcat en el mes de la lluita contra aquesta malaltia que afecta milions de dones, Andbank i Shiori han unit esforços per combatre’l.

Fotos: César De Pablos

Des del passat divendres, dia 16 d’octubre, a totes les oficines d’Andbank, la botiga online de Shiori i als locals de Dermandtek, hi és disponible la polsera solidària contra el càncer de mama, quina recaptació permetrà donar suport a la Fundació FERO en la seva investigació oncològica.

Inspirada per les històries de l’Esther i la Maria, la Sílvia Hernández, dissenyadora de les joies Shiori, va decidir crear una peça que reflectís els valors de la lluita contra el càncer de mama, una malaltia que afecta 1 de cada 8 dones. En el cas d’Esther Feliu, mestra, creativa i riallera, va ser diagnosticada amb càncer de pit fa dos anys, en els quals ha mostrat una actitud positiva i ha donat una autèntica lliçó de força i valentia, fins a arribar al moment de cridar als quatre vents “estic curada!”.

En el cas de la Maria Barcia, va ser diagnosticada la primavera de 2019, i tal com va passar amb l’Esther, la Sílvia va connectar immediatament amb la seva història, malgrat passar per moments complicats i de lluita incessant. Tal com la mateixa dissenyadora de Shiori explica, “unes setmanes abans, Andbank m’havia encarregat el disseny d’una polsera solidària per al Dia internacional de la lluita contra el càncer de mama, quina recaptació aniria destinada íntegrament a la Fundació FERO. Mentre treballava en el disseny de la polsera al meu taller, no podia treure’m del cap l’Esther i la Maria, i així va venir a la meva ment la idea d’un cercle de dones(…) aquesta polsera va dedicada a les meves dues amigues i porta en ella la seva energia, coratge i temprança”.

D’altra banda, el compromís d’Andbank amb la lluita contra el càncer no és cap novetat, especialment si considerem la seva participació en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu i les diferents aportacions per a lluitar contra el càncer infantil. Com no podia ser d’una altra manera, l’entitat bancària va confiar la missió de confeccionar una polsera solidària contra el càncer de mama a Shiori, una marca que comparteix la seva visió de solidaritat, i que bé ha traduït els valors d’aquesta lluita en una peça única elaborada amb quars rosat, que es pot adquirir per tan sols 15 euros.