(+Fotos) Les campiones de Primera Catalana de rugbi celebren el títol aconseguit

Les jugadores, staff tècnic i junta directiva del VPC Andorra Rugby XV es van aplegar al restaurant El Solà, a Canillo, per celebrar el campionat aconseguit a la Primera Catalana, fita amb la qual van assegurar una plaça a la Divisió d’Honor.

Fotos: Xavi Pujol/Dona Secret

Les noies que conformen la plantilla del VPC femení encara recorden amb emoció l’ascens a la Divisió d’Honor, objectiu que van segellar en derrotar per 15-10 el CEU Rugby Barcelona, a la final de la Primera Divisió Catalana. Aleshores, el combinat andorrà va arribar invicte a l’últim compromís de la temporada i, d’aquesta manera, a casa, va fer història en alçar el molt anhelat trofeu.

És clar que, cada jugadora, a la seva manera, va celebrar aquest títol que ningú mai no oblidarà. Però quedava pendent poder celebrar en conjunt la pujada al cim. Així, doncs, al restaurant El Solà, jugadores, staff tècnic i els membres de la junta directiva del VPC Andorra Rugby XV es van reunir per gaudir d’una trobada distesa i amena, amb un merescut sopar commemoratiu d’aquell campionat que els permet fer-se ostentar un lloc a la Divisió d’Honor de Catalunya.

Una de les absències més destacables de la cita va ser la del Toni Rovira, part important de la junta directiva del club, que recentment va ser reconegut per la Federació Francesa de Rugbi per la seva llarga trajectòria i dedicació en el desenvolupament d’aquest esport. Tot i que el van trobar a faltar, les 50 persones que sí van poder assistir-hi van gaudir d’una vetllada agradable, en la qual van poder degustar un menú especialment elaborat per a l’ocasió, amb entrecots, filets de bou, brotxetes de xai, pop, sípies, entre moltes altres especialitats.

No hi va faltar el pastís commemoratiu i un petit obsequi per a cada jugadora, però el que segurament recordaran sempre és la sensació d’arribar al punt més alt de la seva categoria i tenir l’oportunitat d’aspirar a somiar en gran una vegada més.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Sopar amb les jugadores del VPC Andorra Rugby XV