Emocionant cerimònia d’inauguració dels Special Olympics del Pirineu

El Poliesportiu d’Andorra la Vella es va engalanar, ahir al vespre, per acollir la cerimònia d’inauguració dels Jocs Special Olympics de la Seu d’Urgell i Andorra la Vella. L’aspecte del Palau era impressionant, ple a vessar d’un públic entregat i molt entusiasta.

Autoritats als Jocs Special Olympics 2018
Foto: Nelly Dedea

Com ja és habitual, el tret de sortida va ser la desfilada dels esportistes amb les banderes dels seus respectius clubs, països, comunitats o ciutats. Pel que fa a la llotja, va enregistrar un ple absolut amb les diferents autoritats que no es van voler perdre l’ocasió.

Esportistes dels Jocs Special Olympics 2018
Foto: Josep Segura

Entre aquestes autoritats cal destacar la presència del Copríncep Episcopal, Joan-Enric Vives; el cap de govern, Toni Martí; Gerard Figueras, secretari general d’Esport de la Generalitat de Catalunya; la Cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol i l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla. Tots ells van prendre la paraula en un acte que va estar magistralment conduït pels presentadors Marta Bayarri i Marc de las Heras.

Espectacle musical als Jocs Special Olympics 2018
Foto: Nelly Dedea

La cerimònia va comptar, a més a més, amb les actuacions musicals de Gisela, Beth, Elena Gadel, Jofre Bardagí, Josep Fenor i Mònica Green i els Petits Cantors. Però, els actes previstos per entretenir els assistents, així com als televidents d’Esports 3, també van comptar amb una desfilada de gegants d’Andorra la Vella, batucada; dansa, amb la companyia Atrezzo, les acrobàcies dels Crazy Dunkers o la desfilada del Nuc i la Bruna, que van fer gaudir d’allò més a tots els assistents.

Crazy Dunkers Jocs Special Olympics 2018
Foto: Josep Segura

Malgrat tot, encara havia d’arribar el moment més important de la nit i aquest va coincidir amb l’entrada de la torxa al pavelló i l’encesa del peveter. Tot seguit, Joan-Enric Vives va declarar inaugurats els Jocs i avui ja s’estan disputant les primeres proves.

Ball Jocs Special Olympics 2018
Foto: Nelly Dedea