Sprinter obre portes a Epizen

Amb 2.250 metres quadrats de superfície, Sprinter va inaugurar, a principis de setembre passat, un nou punt de venda de roba i material esportiu al Principat.

Fotos: Noelia Farias

Consolidada amb una xarxa de més de 100 botigues físiques, la marca va obrir portes el passat 2 de setembre a la segona planta del centre comercial Epizen. L’establiment, que ha generat 30 nou llocs de treball al país, llueix uns impressionants 2.250 metres quadrats de superfície en els quals es pot trobar tot el relacionat amb la moda esportiva i casual, així com equipament tècnic i esportiu, amb una àmplia varietat de primeres marques com ara Adidas, Nike, Puma, Fila, Asics, entre altres. Tanmateix, es poden trobar firmes que dissenyen models exclusius per a Sprinter.

Fundada a València l’any 1995 i referent en el sector, l’empresa compta en l’actualitat amb més 2.600 persones a càrrec seu, entre botigues, serveis centrals i logística. Des del Grup Pyrénées, es va celebrar la inauguració oficial de la companyia al cor d’Epizen, ja que esdevé una opció de qualitat que enriquirà l’oferta actual del centre comercial.

Sprinter és la primera botiga d’ISRG al Principat d’Andorra