TC Escola de Dansa assoleix la glòria a l’All Dance World Hybrid

L’hotel Hilton Orlando Resort va tornar a acollir el Campionat del Món All Dance World, certamen de dansa on TC Escola de Dansa on va brillar per la seva coreografia i grans resultats.

Fotos: Noelia Farias

Entre el 24 i el 28 de novembre, l’All Dance World Hybrid va enganxar els amants de la dansa, ja que, amb un seu format híbrid –presencial i telemàtic–, va arribar més fàcilment a diferents racons del món, entre ells, Andorra, des d’on alguns no es van perdre ni el més mínim detall.

En representació del Principat, van participar-hi sis agrupacions de TC Escola de Dansa, entitat que ja sap el que és assolir el podi en aquesta competició. ‘Periodt’, el duet format per Alba Sánchez i Paula Mateo, va ser el primer a saltar a l’escenari, aconseguint el primer lloc en la categoria ‘Duo juvenil’ d’estil urban show ­pre-professional. A la fita, s’hi afegirien quatre ors més, tres d’ells ben guanyats pel duet ‘Braids’, conformat per Christian Vieira i Dioni Agilda; el grup ‘Baddest’ i el grup femení ‘Bad’, mentre que el quart d’aquests primers premis se’l va emportar Agilda com a solista.

De la mà de Kat, Leandra Ribeiro i Katherin Carmona, TC Escola de Dansa va aconseguir la plata en ‘Trio adults’, un trofeu que va ampliar el compte a sis reconeixements en aquesta edició de l’All Dance World Hybrid.