(+Fotos) Una celebració femenina a The Embassy

La coach professional i promotora de l’empoderament femení, Agata Galuszka, va presentar una nova edició de la trobada ‘A celebration of women’, per a impulsar la creació de vincles entre dones amb interessos compartits.

Fotos: Paula Cristina
A celebration of women by Agata Galuszka
Al centre, Agata Galuszka

Per qui no la coneix, l’Agata Galuszka és empresària, conferenciant internacional, coach d’èxit, mentora empresarial i fundadora d’Ultimate Confidence LTD, empresa a través de la qual promou els valors d’empoderament femení, des d’una perspectiva educativa, que permet que les dones puguin assolir el seu màxim potencial.

A celebration of women by Agata Galuszka

Una interessant manera d’aconseguir el seu propòsit és mitjançant activitats de networking com ara els habituals ‘A celebration of women’, que en català vol dir ‘Una celebració de les dones’. Es tracta d’una trobada de format distès, en la qual les dones participants poden confluir en tallers i sessions orientades a explorar noves àrees, que poden ser tan diverses com la joieria, l’art, la gastronomia i l’enologia.

A celebration of women by Agata Galuszka

El passat 19 de maig, el Museu Carmen Thyssen va ser l’escenari escollit per albergar ‘A celebration of women’, una jornada que es va tornar a repetir durant la tarda de l’1 de desembre passat, aquesta vegada a The Embassy.

A celebration of women by Agata GaluszkaAllà, en una atmosfera immillorable i amb totes les amenitats, més d’una quinzena de dones, entre les quals la mateixa Agata Galuszka i les propietàries de l’emblemàtic centre comercial de luxe de la capital andorrana, Meritxell i Mireia Marsà, van gaudir d’una experiència plaent i alhora educativa, en la qual van explorar els conceptes de la cuina biocreativa i saludable amb Two Chefs On The Way, dupla conformada per Pili Borra i Víctor Barragán, propietaris del laboratori gastronòmic ViP. Mentrestant, totes les presents es van deixar captivar pels exquisits vins Invivo X SJP, creats per l’aclamada actriu Sarah Jessica Parker.

A celebration of women by Agata GaluszkaLa vetllada, en la qual les participants es van estrenar com a diamanteres i també van aprendre sobre les fragàncies i les notes olfactives, va cloure amb fermall d’or amb el galerista Carles Teixidó explicant els detalls de les diferents obres d’art plàstic que engalanen la planta superior de The Embassy.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Una celebració femenina a The Embassy