(+Fotos) Violí, música electrònica i dansa com a nova proposta de la Fundació ONCA

Els DJs John Holt i Richy Vuelcom, la violinista Anna Garcia i el ballarí Xavi Pérez es van unir per presentar ‘Electro Pentagrama’ en el marc del cicle 7 d’ONCA. L’activitat va visitar les set parròquies i, en aquesta oportunitat, la penúltima parada va ser Sant Julià de Lòria.

Fotos: César De Pablos

Artistes a l'Espectacle Electro Pentagrama de la Fundació ONCA

Sota la direcció artística de Joan Hernández, de l’equip de la Fundació ONCA, la violinista Anna Garcia i els DJs John Holt i Richy Vuelcom, amb la posada en escena de la performance ‘Electro Pentagrama, van saber idear una fórmula musical fresca en què les notes de la música electrònica i els sons del violí, modificats per un pedal looper, van crear una atmosfera apassionant que el ballarí Xavi Pérez va saber aprofitar per captivar els espectadors que van acudir, el passat 22 d’agost, a la plaça Major de Sant Julià de Lòria.

Públic a l'Espectacle Electro Pentagrama de la Fundació ONCA

Després de cinc exitoses presentacions prèvies a Escaldes-Engordany, Andorra la Vella, Encamp, La Massana i Ordino, li va arribar el torn a la parròquia laurediana per rebre la més recent creació impulsada per l’esmentada entitat, que va presentar el nou cicle d’estiu 7 d’ONCA, com a part de la 29a Temporada Fundació ONCA.

Espectacle Electro Pentagrama de la Fundació ONCA

Cal recordar que 7 d’ONCA és una proposta que sorgeix com alternativa de continuïtat de l’ON-CARRER, una mostra musical exitosa que ha aconseguit guanyar-se el cor del públic andorrà. Joan Hernández va explicar prèviament que “Electro Pentagrama és essencialment un espectacle-concert de creació amb ànima experimental, performativa i amb moments de jam session entre tots els artistes que hi formen part. Les propostes de música i moviment són totalment lliures per part dels artistes tot i que sí que hi ha una línia narrativa per la història que volem explicar”.

Autoritats a l'Espectacle Electro Pentagrama de la Fundació ONCA

‘Electro Pentagrama’ es presentarà per última vegada a l’església de Sant Pere del Tarter, a Canillo, aquesta tarda a les 19.00 hores.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Violí, música electrònica i dansa com a nova proposta de la Fundació ONCA