El futurible Xavier Espot es va donar un bany de masses

El candidat de Demòcrates per Andorra a les pròximes eleccions generals, Xavier Espot, es va donar un bany de masses, en omplir dimecres passat el Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Espot, que va aprofitar l’oportunitat per a presentar oficialment la seva candidatura, va fer un repàs a tota la feina feta durant les dues darreres legislatures i també va avançar els eixos principals de les seves futures polítiques. Els sectors econòmic i social, seran clau per a desenvolupar un nou model de país, amb polítiques inclusives que puguin assolir la paritat entre progrés econòmic i social.

Xavier Espot candidat
Foto: César De Pablos

Espot es va comprometre a ajudar les empreses perquè es puguin adaptar a un nou model econòmic, però també va encarar les dificultats que tenen les famílies per poder fer front a uns lloguers que no paren de pujar i que creen una important descompensació entre salaris i el preu que han de pagar per l’habitatge. En aquest sentit, es va mostrar partidari de buscar solucions a la problemàtica dels pisos buits, així com acabar amb la pràctica d’aquells que exploten les seves propietats al sector turístic de manera il·legal.

Xavier Espot donant la mà a un home
Foto: César De Pablos

També es va mostrar partidari de l’acord amb la Unió Europea, ja que està convençut que ajudarà a créixer el país, en tenir moltes més oportunitats dins que no pas fora de la Unió. Defensor de conservar la fórmula del Coprincipat però també de despenalitzar l’avortament, un escenari força complicat, ja que Joan Enric Vives es mostra categòricament contrari a aquest dret reclamat per les dones.

Auditori ple centre de congressos d'andorra la vella
Foto: César De Pablos

Tota una declaració d’intencions que recull els eixos principals de les polítiques que aplicaria el candidat Xavier Espot, en cas de vèncer en les pròximes eleccions generals. Sens dubte, la seva presentació va aixecar tanta expectació, que el centre de congressos es va quedar petit davant l’allau de persones que no es van voler perdre aquest esdeveniment.

Gaudeix de totes les fotos de la presentació de la candidatura de Xavier Espot.
Presentació de candidatura xavi espot
Foto: César De Pablos