Xavier Pérez captiva al públic escaldenc amb l’espectacle Credere

Després d’haver estrenat l’any passat, a la sala de la Closeta de La Massana, l’espectacle Credere, encapçalat pel ballarí Xavi Pérez; va arribar al Parc de la Mola per captivar al públic escaldenc i als curiosos que s’acostaven a la zona per contemplar la seva actuació.

Fotos: Noelia Farias

Malgrat el pronòstic de pluja, i confiant que les condicions meteorològiques no es complissin, el ballarí andorrà, Xavier Pérez,  es va instal·lar al Parc de la Mola, passades les set de la tarda, per desenvolupar una de les últimes produccions de l’Escena Nacional d’Andorra l’any 2020, anomenada Credere. Una obra multidisciplinària, que combina dansa, moviment, reflexió i música, i que compta amb el suport, a la producció executiva de l’espectacle, de Dasha Lavrinenki, i d’Oriol Vilella a la composició musical. L’espectacle va buscar la complicitat amb els espectadors, amb qui va intentar encendre l’espurna de l’autocrítica, amb l’objectiu de fer despertar la consciència col·lectiva, davant la forma de comportar-se l’ésser humà deixant alguns interrogants que faran pensar a cada espectador.

Malgrat les restriccions sanitàries, les cadires disposades al Parc de la Mola es van omplir amb més d’una vintena de persones, que van poder gaudir d’una representació plena d’emoció i sentiments. A més a més, va comptar amb la presència dels curiosos i gent que sortia del termolùdic Caldea, que es va quedar atrapada per la interpretació que va realitzar l’artista.

Cal destacar que, si bé l’espectacle es va estrenar l’any passat, a la sala de la Closeta de La Massana, l’obra va haver d’adaptar la seva versió al Parc de la Mola, en ser un espai exterior.  Aquesta obra tanca el cicle de dansa programat pel Comú d’Escaldes-Engordany, en el marc de la 37a edició del Festival Colors de Música a l’estiu 2021.