‘Credere’ va captivar al públic amb un espectacle multidisciplinari

L’Escena Nacional d’Andorra va estrenar la seva nova creació artística denominada ‘Credere’ a la Sala de la Closeta de la Massana. Un espectacle multidisciplinari encapçalat pel jove artista andorrà Xavi Pérez, Oriol Vilella, en la composició musical, i Dasha Lavrinenki a càrrec de la producció executiva.

Fotos: Dona Secret

‘Credere’ és un espectacle multidisciplinari que combina la dansa, el moviment, el text i la música en un espai escènic no convencional. L’objectiu d’aquesta obra és despertar la necessitat urgent de reflexió personal i global, exposant al públic la situació d’alarma en la qual es troba l’existència de l’ésser humà en relació amb el medi que l’envolta, els recursos que explota i la resta d’éssers que pateixen les seves accions. Aquesta representació busca encendre l’espurna de l’autocrítica de cada espectador, tenint com a missió deixar interrogants en la seva consciència.

La convivència de diferents disciplines, fa que CREDERE sigui una experiència emocional i plena d’eines de comunicació, que té com a objectiu que el públic es qüestioni aspectes de la seva forma de vida i la dels éssers que l’envolten, creant, sens dubte, un impacte emocional i moral.

La primera funció es va estrenar el dia 10 de desembre, a la Sala de la Closeta de la Massana. Posteriorment, els dies 11 i 12 de desembre es van realitzar altres funcions, durant la tarda i el vespre, les quals van comptar amb una excel·lent acollida per part del públic, malgrat les restriccions sanitàries produïdes per la Covid-19, que van reduir l’aforament de la sala.

Cal ressaltar que, els organitzadors de l’espectacle estan treballant per a ampliar la posta en escena d’aquesta obra fora del territori andorrà. Per aquest motiu, tenen pensat traduir-la al castellà i francès.