(+Fotos) ‘Ximpanzè’ conquereix més de 70 espectadors a La Valireta

Dirigida per Agustí Franch, l’obra teatral ‘Ximpanzè’ va narrar la dramàtica història de Marc, un home transsexual, de 42 anys, que afronta un embaràs. Més de 70 persones van acudir a La Valireta en el marc de ‘La cultura no s’atura’.

Fotos: César De Pablos

Isidre Montserrat

Un home embarassat? Sens dubte això és poc comú. Però una cosa que, malauradament, sí que és molt comuna és la discriminació i els prejudicis als quals són sotmeses les persones transsexuals.

Isidre Montserrat a La Valireta

La magistral actuació d’Isidre Montserrat va permetre els espectadors reflexionar sobre aquest escenari, ja que els va convidar a descobrir la dura història d’un home transsexual que, als seus 42 anys, va afrontar un embaràs. Tot comença quan el seu personatge, el Marc, arriba a la consulta de ginecologia i ha d’aguantar les mirades indiscretes de la resta de pacients.

‘Ximpanzè’ es va estrenar el juliol passat al Teatre Gaudí de Barcelona

A través del seu monòleg dramàtic, l’actor va repassar el passat de vexacions, discriminació, bullying i violència que el Marc va patir quan era tan sols una nena que intentava autodescobrir-se i acceptar-se.

Laura Torres i Nino Marot a La Valireta

‘Ximpanzè’ es va estrenar el juliol passat al Teatre Gaudí de Barcelona i, per a l’actuació a Encamp, l’obra va comptar amb el suport d’Anna Mangot, Juanma Casero, Joel Pla, Agustí Franch, Jofre Bardagí i Dani Gener. Per part de les autoritats comunals, van ser-hi presents la cònsol major Laura Mas, i els consellers David Cruz i Nino Marot.

Públic a Ximpanzè
Bones sensacions

Ara que la pandèmia sembla més controlada, el teatre de La Valireta es va obrir al 100% de la seva capacitat, un fet que permet veure una llum al final del túnel quant a la recuperació de la normalitat de l’escena cultural andorrana.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

‘Ximpanzè’ conquereix més de 70 espectadors a La Valireta