Andorra Turisme destina 2,9 milions d’euros per a la nova campanya d’hivern 2020-2021

El director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku,  va anunciar en la roda de premsa, celebrada el dijous, dia 10 de desembre, que es destinaran 2,9 milions per a la nova campanya d’hivern 2020-2021.

Foto:SFGA/JAViladot

Aquesta campanya es focalitzarà no només en l’oferta turística vinculada a l’esquí o activitats d’hivern, sinó també en el shopping, i en la gastronomia. A més a més,  es comunicaran i actualitzaran les recomanacions, els protocols o les mesures sanitàries del Principat per transmetre missatges positius que projectin el país com una destinació segura. És a dir, la campanya se centra en el concepte creatiu del fred i del caliu del Principat. En aquest sentit, la ministra de Turisme va assegurar que amb el joc del fred i de la calor es vol mostrar que “tenim un territori força net, dins del possible, per donar una seguretat al visitant”, gràcies als cribratges poblacionals.

Andorra Turisme preveu dos escenaris per iniciar la campanya d’hivern en funció de la circulació i el trànsit de persones per la frontera, que són el 28 de desembre o el 4 de gener, que s’allargaria fins al pròxim 31 de març. Pel que fa a Espanya, els escenaris d’inici de la campanya són els mateixos, però tot dependrà de com evolucioni la situació sanitària.

En un principi, la campanya s’activaria del 15 de gener al 15 de febrer, a països com el Regne Unit, Irlanda, Països Baixos, Portugal, Bèlgica o Rússia, però  també dependrà de l’evolució epidemiològica de cadascun dels mercats. En cas que no es puguin activar els mercats llunyans, la inversió es destinaria a Espanya i a França. D’aquesta manera, dels 2,9 milions d’euros del pressupost de la campanya, gairebé 1,9 milions van destinats al consumidor final, més de 500.000 euros al tour operador, 300.000 euros a Disney i National Geographic i 300.000 euros a Ski Andorra.