Torna una nova edició del festival Canòlich Music 2020

L’equip de Canòlich Music proposa aquesta edició del seu festival tenint en compte la situació de la Covid-19 viscuda durant aquest any, i també tenint en compte que encara cal mantenir-se amatents a les circumstàncies sanitàries.

El seu projecte, des del seu inici, ha buscat fer de la música una eina per fer vibrar els joves i donar-los missatges positius de solidaritat, d’esperança, de convivència, de festa i de celebració, que troben inspirats en l’Evangeli. Aquests valors connecten amb l’esperit que ha viscut la nostra societat davant l’emergència: una resposta solidària i una actitud responsable per superar junts la pandèmia. Volen continuar el projecte i no aturar-lo arran de la situació sanitària, sinó que el veuen necessari per donar veu a l’esperança i per potenciar la reflexió en valors i l’acompanyament de les situacions viscudes.

Activitats:

Durant el mes de novembre 2020, podreu participar als concerts que estaran penjats al canal youtube del Canòlich Music: Batecs de vida. Batecs d’esperança. Batecs d’energia: DJ Garden & AlexGR en concert.

Taller: ‘Cançons per a l’esperança i la vida des de la teva escola’ (a través de la plataforma Moodle).

Tot això serà en format online i el dia 21 de novembre emès en directe en YouTube.

  • Missa Gòspel amb el grup “Vocal Groove” a l’església de Sant Julià de Lòria pel canal YouTube del Canòlich Music (participació presencial limitada).
  • Concert de Migueli, pel canal youtube del Canòlich Music (participació presencial limitada).

El que es vol aconseguir amb aquest programa és que es pugui fer a l’escola durant una tutoria o durant la classe de Religió; que es pugui fer en un grup de joves en la seva reunió; com també conèixer les cançons més significatives de les edicions dels festivals anteriors.

Inscripcions:

Les inscripcions es gestionaran a través de la pàgina web: www.canolichmusic.com, a l’apartat Guia del professor.

Programa Canòlich Music Festival