Convocatòria d’artistes: 4a subhasta d’obres d’art en el marc d’Andoflora

En aquesta quarta edició, la subhasta tindrà lloc en el marc d’Andoflora, que aquest any celebra la seva 25a edició com a cloenda de les activitats que tindran lloc durant el cap de setmana de l’ 11 al 13 de maig.

La subhasta tindrà lloc el diumenge dia 13, a les 20 h, en un entorn informal on poder conversar entre amics, artistes i altres convidats mentre es gaudeix de les obres presentades i exposades.

Andoflora subhasta
Foto: Archivo

Es convida doncs a tots els artistes, de totes les edats, residents o no al principat, aficionats o professionals, a participar amb una o dues obres a l’acte Subhastart.

Bases:
  • Tècnica Lliure
  • Tema: Els sentits
  • Mida: 30 x 30
  • Volum: pes màxim 20 kg
  • Preu de sortida: fixat per l’artista, entre 30 i 150 euros
  • Entrega d’obra: les obres s’hauran d’entregar a La Capsa Espais de Creació els dies 2,3 o 4 de maig de 2018, degudament preparades per a ser penjades o exposades. Les obres que no estiguin degudament preparades per a la seva exposició no seran admeses.
  • Procediment: cada artista enviarà per correu electrònic la imatge de l’obra i un text de presentació en català; el text serà llegit durant la subhasta per vendre l’obra. Cal enviar-ho a cultura@comumassana.ad abans del 30 d’abril de 2018.

El 50% de la venda anirà destinada a l’organització Obrim-los, Obrim-les, el 50% restant serà per a l’artista.

Cada artista s’encarregarà d’entregar l’obra al comprador i d’entregar el 50% del preu de venda a l’entitat beneficiària. La Capsa Espais de Creació facilitarà al màxim les gestions però en cap cas s’encarregarà del cobrament de les obres.

L’artista tindrà la entrada gratuïta a la Subhasta.

subhasta
Foto: Archivo

Les obres estaran exposades del 7 al 14 de maig al Món Bohemi. Totes les obres estaran assegurades en base al preu de sortida. Durant l’acte, hi haurà un dossier de presentació de tots els artistes a disposició. El text i la imatge seran els enviats per cada artista.

La participació a la subhasta implica l’acceptació d’aquestes bases.

Per a més informació: cultura@comumassana.ad i tel. 324 558