Gener arriba amb una agenda ple d’emocions

7 de gener

 • Pal Skimo Vip Training. Cursa solidària d’esquí de muntanya, a Vallnord-Pal Arinsal.
 • Tornen les visites a la Central Hidroelèctrica de FEDA, a Encamp. Visita el nostre museu i, amb el preu de l’entrada, podràs gaudir d’una visita limitada i exclusiva que t’encantarà. A les 12h, al MW Museu de l’Electricitat.

FEDA

 • Els Pastorets. Dintre de la 51a Temporada de teatre. Direcció: Juanma Casero. Ajudant de direcció: Irina Robles. A les 18h a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Entrada única: 10 €. Venda d’entrades a: Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Plaça de la Germandat, 4-5-6 o bé a: www.morabanc.ad/entrades

9 i 23 de gener

 • 6a xerrada del Grup de pares d’adolescents. Els problemes que preocupen (alimentació, sexualitat, alcohol, drogues, assetjament, TIC..). Xerrada el dia 9 i conclusions el dia 23.     Adreçat a pares que tinguin fills d’edats compreses entre els 11 i els 17 anys. Assumpció Lluís, dinamitzadora del Grup. A les 20.30h, a l’Espai Jovent del Comú d’Escaldes-Engordany, al carrer Veedors, edifici Prat del Roure (entrada pel passeig del Riu).

13 de gener

 • “Vespres a pagès” a Casa Cristo, que permeten als visitants conèixer la forma de vida en una casa tradicional i modesta d’Encamp durant el segle XIX i primera meitat del segle XX i descobrir, a través dels cinc sentits, com era la vida sense comoditats ni electricitat, i quines eren les històries, creences i supersticions dels seus habitants. A les 18h, reserva prèvia obligatòria.
 • “Silenci”. El concert del projecte “retratsmúsicsandorra”, dintre de la Temporada 2018 de l’Auditori Nacional a Ordino. Arran de l’exposició i de l’edició del llibre de fotografies “retratsmúsicsandorra”, els músics retratats han volgut participar fent el que més saben: música. A les 21.30h. Entrada: 10€. Abonament Temporada: 144€ / Abonament Tria: 54€. Venda d’entrades i abonaments a: www.cultura.ad i Illa Carlemany.

17 de  gener

 • Escudella de Sant Antoni, a Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i la Massana.

21 de gener al 25 de febrer

 • Lo Mandongo. Jornades de cuina sobre el porc, als restaurants de la Massana.

27 de gener

 • Actuació de Michel Legrand Trio, dintre de la Temporada 2018 de l’Auditori Nacional. A les 21.30h. Entrada: 25 € / Abonament Temporada: 144€ / Abonament Tria: 54€. Venda d’entrades i abonaments a: www.cultura.ad i Illa Carlemany.

27 i 28 de gener

 • Font Blanca 2018 – Copa del món d’esquí de muntanya. El cap de setmana del 27 i 28 de gener es trobaran a la Font Blanca els millors competidors masculins i femenins de l’especialitat, en categories sènior, promeses i júnior. Dates i lloc: Vallnord, estació d’Ordino-Arcalís i sector Arinsal de l’estació Pal-Arinsal, 27 i 28 de gener de 2018. Organitza: Federació Internacional d’Esquí de Muntanya, Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) i Federació Espanyola d’Esports d’Escalada i Muntanyisme.

 • “L’elisir d’amore”, òpera còmica en 2 actes de Gaetano Donizetti. Direcció general i artística: Jonaina Salvador. Dissabte 27 a les 20.30h – Diumenge 28 a les 18h. Al Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Entrada: 32 €. Amb el carnet jove, la targeta magna, per als menors de 18 anys i amics de l’associació Andorra Lírica: 27 €

Fins al 21 de gener

 • Exposició “retratsmúsicsandorra”, a l’Artalroc, a Escaldes-Engordany. A la mostra, cada fotografia s’adapta al protagonista per desamagar el seu interior. El resultat és una mostra de la diversitat i la riquesa del panorama musical andorrà.

Fins al 27 de gener

 • El Centre d’Art d’Escaldes-Engordany estrena aquest dimarts una nova exposició temporal titulada “Cartells de revista”. La mostra ens desperta la nostàlgia per l’època daurada del cinema produït a Hollywood, amb més de 100 anuncis protagonitzats per grans estrelles de cine, com Marlon Brando, Gary Grant, Gregory Peck, Doris Day, Lana Turner i Audrey Hepburn, entre d’altres. Els anuncis de revista exposats van ser dissenyats i produïts per ser publicats a revistes de renom i gran tiratge com Life, The Saturday Evening Post… La cronologia d’aquests anuncis és des de 1930 fins a 1954, i  tenien com a objectiu atreure el públic a les sales de cinema.

Fins al 28 de gener

 • “Imatges per tocar”, al Museu del Tabac, a Sant Julià de Lòria. Imatges per tocar és una exposició del fotògraf biscaí Juan Torre que aplega 18 retrats d’artistes com Miguel Ríos, Luz Casal, Paco de Lucía i Luís Eduardo Aute, entre d’altres.

Fins al febrer 2018

 • “Escenaris. De Monet a Estes, de Trouville a Nova York”, al Museu Carmen Thyssen Andorra. De dimarts a dissabte de 10 a 19h. Diumenge, de 10 a 14h. Preu: 9 euros amb audioguia inclosa.

Fins al març 2018

 • “Aigües de tardor”, exposició de 18 obres d’Ilcio Arvellos Lopes, al vestíbul de Caldea. Una col·laboració de Caldea i la galeria Art Areté.

Amb informació d’agenda.ad