Ski Andorra manté els preus dels forfets de temporada

Ski Andorra ha anunciat avui que mantindrà els preus dels forfets de temporada respecte de la temporada passada, en una oferta conjunta que agrupa totes les estacions d’esquí del Principat d’Andorra. I, davant un possible escenari de tancament d’estacions arran de la Covid-19, l’entitat proposa una cobertura per a tots els forfets de temporada.

Fotos: Grandvalira

A partir del 5 d’octubre, els residents a Andorra podran adquirir el forfet de temporada de Ski Andorra per 445 euros, un preu similar al forfet de l’any passat. Pel que fa als no residents, aquests podran comprar el seu forfet per 935 euros que, d’igual manera, correspon al mateix import fixat durant la temporada anterior.

Ski Andorra ha anunciat els preus dels forfets

El forfet de temporada d’esquí 2020-2021 de Ski Andorra permetrà esquiar a totes les estacions del país, essent aquestes: Grandvalira, Ordino Arcalís i Vallnord Pal Arinsal. Com a novetat, Ski Andorra proposa un 5% de descompte per als clients que van adquirir el forfet de la temporada passada i desitgin fer la renovació per a la temporada vinent. Igualment, els clients residents podran fraccionar, en tres quotes sense interessos, el pagament del seu forfet; aquesta modalitat es podrà sol·licitar fins al 27 de novembre.

Una garantia contra la Covid-19

Com que els neguits vinculats a la pandèmia de la Covid-19 continuen essent un tema sensible, Ski Andorra proposa una cobertura per a tots els forfets de temporada que es vegin afectats per un possible tancament de les estacions, de manera que s’assegura la devolució dels dies d’esquí no amortitzats, abans del 16 de febrer del 2021, dia en el qual, teòricament, ja s’hauria cobert el 60% de la temporada. Quedarien exclosos de tota compensació els forfets de temporada que ja s’hagin amortitzat. A partir del 17 de febrer del 2021, la garantia de compensació per la Covid-19 quedarà anul·lada.

Pista d'esquí de Soldeu