Andorra la Vella va vibrar al ritme del Latin Stride & Flamenc

En el marc del programa “La Cultura no s’atura”, el Teatre Comunal d’Andorra la Vella va vibrar, al ritme del flamenc, amb l’espectacular concert que va oferir el projecte musical Latin Stride & Flamenc, el passat divendres dia 15 de gener.

Fotos: Nelly Dedea

Passades les 8 del vespre, el trio conformat per Jordi Barceló, Manuel Alonso i Pablo Gómez, va oferir un gran espectacle, que va fusionar diferents estils musicals, i que va posar una nota d’alegria i ritme a l’escenari del Teatre Comunal.

El fil conductor d’aquest projecte musical és la guitarra flamenca, a càrrec de Manuel Alonso, el latin Stride piano, desenvolupat per Barceló, i la percussió, la qual va anar a càrrec de Pablo Gómez.

Latin Stride & Flamenc es caracteritza per la interpretació de composicions pròpies, les quals han recorregut l’Argentina, Mèxic, el Japó, així com diferents països del món. I de temes d’importants figures de la música, com ara el guitarrista Paco de Lucía o el pianista Chick Corea i, des del més tradicional del flamenc, fins a la música llatina.

Cal recordar que, per a complir amb les mesures de seguretat sanitàries, la capacitat de la instal·lació teatral es va limitar, podent accedir a l’espectacle, únicament, el públic que prèviament va realitzar la compra d’entrades, a través de la web cultura.ad.

Cal ressaltar que, paral·lelament a la presentació en viu, el concert es va poder seguir en directe a través del canal de YouTube agenda.ad. igual que la resta de les activitats culturals que es desenvolupen el marc del projecte impulsat pel Govern d’Andorra, “La Cultura no s’atura”.