“AXIS” deixa el públic de Sant Julià amb la boca oberta

Pere Vilarrubla i Carol Garrido van ser els protagonistes de l’espectacle de dansa vertical i projeccions de dibuixos en directe, “AXIS”, que va tenir lloc, a la plaça de la Germandat, a Sant Julià de Lòria, el passat dia 16 de gener.

Fotos: Nelly Dedea

El ballarí de dansa vertical, Pedro Vilarrubla va dur a terme una coreografia articulada, entorn dels dibuixos de Carol Garrido, els quals es van anar projectant a mesura que s’anaven creant en directe.

La façana del Centre Cultural i de Congressos lauredià va ser l’escenari escollit pels artistes, per a desplegar la seva representació i submergir als espectadors en una dansa de colors i música, que van aconseguir activar tots els sentits. Un increïble espectacle, amb una durada de més de 30 minuts, que van poder gaudir més d’un centenar de persones en viu i,  a través de streamig, mitjançant el canal de You Tube agenda.ad

Cal ressaltar que, aquesta actuació es desenvolupa sota el programa, la “Cultura no s’atura”, un projecte impulsat pel Govern d’Andorra, la ministra de Cultura i Esport, Sílvia Riba, que compta amb la col·laboració de sis comuns, incloent-hi la parròquia de Sant Julià, i que té com a objectiu dinamitzar l’activitat del sector artístic i cultural del país, de manera segura, garantint el compliment de tots els protocols sanitaris establerts pel ministeri de Salut. Aquest projecte ha implicat la participació de més de 100 artistes, al voltant de 50 tècnics i empreses del sector cultural que treballen al Principat. L’agenda d’activitats va començar l’1 de desembre i culminarà el 27 de febrer, amb tres mesos plens d’activitats per totes les parròquies del país.

En la parròquia laurediana, el calendari d’activitats va començar el 10 de desembre amb la presentació del llibre “Gravats rupestres d’Andorra, Alt Urgell i la Cerdanya” i continuarà amb la projecció de curtmetratges a l’Auditori Rocafort.