L’exposició “#50AnysJunts” del MoraBanc Andorra, fins al 27 de febrer

Cinc dècades de sang, suor i llàgrimes en la història del MoraBanc Andorra romanen retratades a l’edifici CIAM, a Escaldes-Engordany, on els visitants poden fer un repàs dels moments més destacats en la trajectòria del molt estimat club de basquetbol.

Fotos: MoraBanc Andorra / Albert Martín

Amb la complicitat del Comú d’Escaldes-Engordany i del club nacional de bàsquet, l’exposició “#50AnysJunts” és tota una realitat, a partir del passat 18 de desembre, quan es va inaugurar oficialment la mostra que repassa els highlights de les cinc dècades d’història del MoraBanc Andorra.

Si bé les fotografies predominen en la sala d’exposicions de l’edifici CIAM, els visitants podran apreciar-hi tota mena d’objectes que reviuen d’alguna manera la travessia del club. Des de samarretes i bufandes, fins a trofeus i pilotes signades, la mostra permetrà passejar pels moments que han fet possible que el MoraBanc Andorra sigui la institució esportiva que és actualment.

A través d’un comunicat de premsa, Gorka Aixàs, president del club, va deixar clar que “tot i que els temps no posen les coses fàcils, seguim sent tossuts, sent fidels a la nostra història, per poder celebrar el nostre 50è aniversari de la millor manera possible”. El directiu va acompanyar la primera visita, en la qual hi van participar la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili.

L’exposició “#50AnysJunts” es podrà visitar, de manera gratuïta, fins al 27 de febrer. Els horaris d’obertura són: dilluns, de 15 a 19 hores; de dimarts a divendres, de 10 a 13 hores i de 15 a 19 hores; i dissabte, de 9 a 13 hores i de 15 a 19 hores.