El Museu Carmen Thyssen Andorra obre el teló als “Talents amb Denominació d’Origen”

Després de tancar l’exposició “Influencers en l’art. De Van Goyen al Pop Art”, el passat 10 de gener, el Museu Carmen Thyssen Andorra es prepara per presentar una mostra amb peces del Fons d’Art de Crèdit Andorrà i de la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza.

Fotos: MCTA

Inicialment programada fins al 6 de setembre de 2020, l’exposició “Influencers en l’art. De Van Goyen al Pop Art” va ser prorrogada fins al 10 de gener d’enguany. La decisió va ser una aposta del Museu Carmen Thyssen Andorra per fer costat a l’escena cultural i la societat andorrana, ambdues colpejades per la pandèmia de la Covid-19.

Amb diferents activitats paral·leles, com ara les visites amb ambientació musical i les sessions de “@cthyssenandorra a #pleinair”, l’icònic museu va continuar amb el dinamisme característic que el fa un recinte cultural de referència en el Principat. Malgrat els bons resultats –tot i la innegable davallada de visitants a causa de la pandèmia–, el Museu Carmen Thyssen Andorra inaugurarà, aquest 12 de febrer, l’exposició “Talents amb denominació d’origen. De Rigalt a Puigdengolas”, amb Guillermo Cervera i Isabel Rodríguez com a comissaris.

Oberta fins al 9 de gener, aquesta cinquena exposició del museu girarà entorn de l’obra de diferents artistes catalans de finals del segle XIX i principis del segle XX, amb 28 peces que són testimoni d’un període daurat de l’art català. En aquesta línia, el Fons d’Art de Crèdit Andorrà i la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza, aportaran 23 i 5 obres, respectivament.