El Comú de Canillo distribuirà la vianda de Sant Antoni en un format ‘sobre rodes’

Els ciutadans que es desplacin amb el seu vehicle a la plaça Carlemany de les 13h a les 15h, i que entreguin el seu tiquet prèviament adquirit al web de Canillo o a l’Oficina de Turisme del poble, rebran la seva ració d’escudella.  

Text i fotos: Comú de Canillo

El Comú de Canillo acollirà una nova edició de la Vianda de Sant Antoni ,el pròxim 24 de gener de les 13h a les 15h. La corporació ha rebut l’autorització del Ministeri de Salut i celebrarà la tradicional cita en un format especial atenent a les mesures de prevenció i seguretat per evitar la propagació de la COVID-19. És per aquest motiu, que l’equip del Departament de Dinamització Turística i Cultural, replicarà la logística de la passada edició de la Castanyada. Els ciutadans que s’acostin amb el seu vehicle a la plaça Carlemany (davant del Comú) rebran la seva ració d’escudella amb un recipient que proporcionarà directament l’organització. Com cada any s’elaborarà de forma tradicional amb la seva varietat d’ingredients com ara verdura, fideus, cigrons, gallina, peus, mongeta blanca, mandonguilles, bringuera, botifarra negra i blanca, entre d’altres.

A partir de demà es podran adquirir els tiquets des del web https://e-canillo.com/ticket i a l’Oficina de Turisme de Canillo fins el dia 23 de gener, o bé fins a esgotar existències (800 unitats). Cada persona només podrà comprar cinc tiquets. El preu unitari serà de dos euros i mig.