Exitosa recaptació de fons a la Subhasta Benèfica d’Art contra la Covid-19

Els artistes i creadors del país es van sumar a la Subhasta Benèfica d’Art contra la Covid-19, que va aplegar més de 130 obres, amb 95 participants. La xifra recaptada anirà destinada al fons solidari del Govern d’Andorra.

Des del 18 d’abril fins al 20 d’abril, es va dur a terme la Subhasta Benèfica d’Art contra la Covid-19, organitzada pels artistes andorrans Myriam Grau i Adrià Rodríguez, amb l’objectiu de recaptar diners per al fons solidari creat pel Govern d’Andorra, quin propòsit és el d’atendre als col·lectius més vulnerables davant la malaltia i proveir-se de material de protecció sanitària.

En total, més de 130 obres van ser subhastades al llarg d’aquests dies de durada de la convocatòria digital efectuada a Instagram i Facebook, amb un total de 95 participants entre artistes i creadors. La xifra assolida va ser de 10.271 euros, la qual va ser qualificada de sorpresa per part dels organitzadors.

El que va començar com a una iniciativa modesta i de caràcter estrictament solidari, va escalar fins a les més altes esferes polítiques del Principat, amb el cap de Govern, Xavier Espot, agraint aquest gest que demostra el tarannà altruista i generós dels nostres ciutadans.