&AND, una cervesa particular

La relació d’Ivan García amb la cervesa és visceral.  Fa cervesa amb passió i això és nota. Només fa tres mesos que han sortit al mercat i l’experiència és excel·lent. La cervesa gastronòmica &AND és certament molt especial.

Aquest 2018 ha estat l’any del naixement d’un projecte, &AND, una de les primeres cerveses gastronòmiques d’Europa. Un cop realitzada la posada de llarg ara s’estan assentant les bases per posicionar Andorra de cara a l’exterior com a país productor de cervesa gastronòmica.

Ivan García, creador de la cervesa &AND
Foto: McGrau

Un dels motius és donar a conèixer des de la nostra vessant, el món gastronòmic del Principat i la capacitat que &AND té de maridar un bon àpat.  El maridatge és això, saber conjuntar adequadament diferents ingredients per arribar a un plat que superi les virtuts dels seus components per separat.

Sempre hem volgut transmetre la nostra passió per la cervesa i per aquest motiu, des del primer moment, les portes de les nostres instal·lacions estan obertes a tots els amants de la cervesa i de la gastronomia, realitzant visites guiades on els visitants descobreixen tot el procés d’elaboració.  La visita finalitza amb una degustació. Aquestes trobades ens ajuden a tenir un grup de seguidors, The &AND Friends, que demanen la nostra cervesa quan arriben a un establiment. I això ens anima, i molt, a continuar per aquest camí.

Fàbrica de la cervesa &AND
Foto: &AND/Arxiu

A la nostra web, www.andgaradel.com, es pot accedir a temes  gastronòmics relacionats amb la cervesa i  Andorra, establiments d’interès per gaudir d’un bon àpat, comentaris sobre excel·lència al món cerveser i com no podia ser d’una altra manera els llocs on es pot adquirir o degustar la Cervesa &AND.

Com ens expliquen a la facultat, tot això només es pot fer amb un equip de persones que aporten tots ells una combinació de talent complementari. Aquest és un projecte familiar i com a tal tots hi aportem el nostre saber i hi dediquem el temps disponible, i més.

Ivan García Adelantado
Foto: McGrau

El meu pare aporta la seva experiència en estratègia i gestió empresarial. Jo aporto coneixement i experiència gastronòmics, producte, aproximació comercial i de mercat. Entre tots dos arribem a conclusions força interesants, a vegades atrevides, a les quals la meva mare posa una mica d’ordre. Ella s’encarrega de l’administració i les finances. La meva germana ens dona un cop de mà quan pot, també comptem amb la molt valuosa col·laboració del nostre gran amic Adrià Urcelay. I al backstage tenim un potent equip d’imatge i comunicació.

Tots plegats fem un equip entusiasmat en fer les coses bé. En cada cervesa &AND volem que el client gaudeixi d’un producte de la màxima qualitat i on en cada glop hi haurà la cura que tot l’equip &AND posem en l’elaboració de les nostres cerveses, per tal que arribi als paladars una experiència d’alçada.