Dermandtek, la bellesa de l’harmonia i l’equilibri

Des de fa vuit anys, Dermandtek s’ha consolidat com el centre de referència de dermatologia clínica, dermatologia quirúrgica, laserteràpia i dermatologia estètica, fent passos ferms cap a la innovació i l’excel·lència, sense sacrificar allò veritablement important, la passió, la confiança, la responsabilitat i la professionalitat amb la qual és tractat cada pacient.

Fotos: César De Pablos

Dins de l’ampli espectre de subjectivitat que engloba el concepte de bellesa, Dermandtek ha aconseguit identificar-se, de manera objectiva, amb l’harmonia i l’equilibri com a atributs inequívocs d’aquesta. En l’actualitat, la bellesa transcendeix l’àmbit d’allò purament estètic i cobra més força en el marc de la salut física i el benestar emocional; aquesta és la fibra que mou Dermandtek.

Isabel Castellet i el Dr. Francisco López, fundadors del servei de Dermatologia del Centre Mèdic Teknon, el 1994, a Espanya, amb una trajectòria de més de 30 anys en la seva especialitat, van decidir donar llum a Dermandtek, seguint la filosofia de rigor, qualitat, honestedat i innovació que els ha caracteritzat i que encara es manté vigent.

Esperit d’innovació i professionalitat

Des del 2016, la Marta López, segona generació d’aquesta empresa familiar, ha estat la responsable de la transformació i professionalització de Dermandtek fins a aconseguir, un any més tard, posicionar-se com a directora executiva del centre i d’un grup que engloba quatre clíniques i un equip humà d’aproximadament 55 persones.

Parla 5 idiomes, és graduada de Dret i Programa en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, màster en Fiscalitat i Gestió Tributària per l’ESADE i màster en Direcció de Recursos Humans per la Universitat de Deusto-EAE. Però, més enllà de la seva formació, és una dona conscient que “la medicina, i en concret la medicina estètica, no és una moda, i també és la nostra responsabilitat utilitzar-la segons el codi deontològic de la professió”. És per aquest motiu que, “ens agrada treballar de forma personalitzada amb els nostres pacients, dedicant-hi temps i entenent quines són les seves necessitats”, un propòsit per al qual “comptem amb professionals de reputació que tenen una visió de la medicina similar a la nostra, i que han estat escollits amb cura, no només per la seva trajectòria professional sinó per la seva qualitat humana”.

“Comptem amb professionals de reputació que tenen una visió de la medicina similar a la nostra”

Marta López directora executiva de Dermandtek
Bellesa integral

Entesa com allò que és harmònic, equilibrat, que respecta la fisonomia i la personalitat de cada pacient, la bellesa és, per a Dermandtek, un compromís a llarg termini, ja que ha de ser sostenible en el temps i, per tant, planificada i amb sentit. “Les tendències estan bé, però aquest no és el nostre leitmotiv”, expressa la Marta, qui remarca la importància de l’escolta activa i l’empatia per comprendre les necessitats dels pacients, oferint-los escenaris realistes i sempre amb el seu benestar emocional i físic com a prioritat.

En la recerca d’aquest balanç, Dermandtek no és només un centre específic de dermatologia. Durant els darrers anys, ha esdevingut referent en cirurgia plàstica i reparadora, flebologia per al tractament integral de venes i telangièctasis, ginecologia estètica, medicina estètica corporal per tractar flacciditat, cel·lulitis i greix localitzat; estètica no mèdica amb dispositius per a reforçar els tractaments corporals i tractaments manuals, depilació amb làser, així com diferents serveis paramèdics i venda de productes amb els quals volen donar una atenció integral al pacient, i  que es podran descobrir al llarg d’aquest 2022, gràcies a una campanya que el centre ha preparat per a diferents mitjans de comunicació i xarxes socials.

Tu ets el més important

Al llarg d’aquests 8 anys, Dermandtek ha atés a més de 20.000 pacients, una fita que “també sentim com a una gran responsabilitat”, tal com confessa la Marta, ja que “estar a l’altura del que els pacients necessiten és primordial”.

En aquest sentit, aquest centre clínic andorrà parteix d’una base d’honestedat i compromís, on el pacient és el centre, perquè sigui una experiència completa i tingui la certesa i la seguretat que, des del moment que entres fins a l’hora de marxar, “tothom que hi participa es guanya la teva confiança i et dona la millor versió de si mateix”. 

Dermandtek treballa amb dispositius mèdics innovadors, d’eficàcia provada, sostenibles en el temps i versàtils.

Alguns exemples en l’àrea dermatològica són:

  • Una plataforma làser d’última generació Nordlys By Ellipse
  • Làser CO2 fraccionat
  • Unitat de fototeràpia – PUVAteràpia
  • Unitat de diagnòstic precoç digitalitzat fotofinder

Equipaments de Dermandtek