El Dr. Óscar Suárez se suma al centre estètic Oxigen

El centre estètic Oxigen amplia la seva oferta de tractaments amb la incorporació del Dr. Óscar Suárez, metge especialista en medicina estètica per la Universitat de les Illes Balears. Durant la seva carrera, ha treballat amb els clients més exclusius i exigents dels Estats Units i Europa, a bord de creuers de luxe. A la ciutat de Miami, ha estat a càrrec de l’entrenament i formació d’altres metges, mentre que, el 2019, va obrir la clínica MD Skin Clinic a la ciutat de Barcelona, on el seu èxit li va permetre fer un pas endavant i arribar a terres andorranes de la mà d’Oxigen.

Foto: Dr. Óscar Suárez
Quin serà el seu rol a Oxigen?

La meva participació és per poder portar Oxigen al següent nivell i transformar-lo en un centre mèdic estètic. Això incrementarà les possibilitats i opcions dels pacients, que podran fer-se tractaments en els quals assolirem els millors dels resultats en afegir la meva experiència mèdica a tots els tractaments estètics que hi ha a Oxigen. Continuarem mantenint un perfil molt professional, però ara s’hi suma un enfocament mèdic per tractar de manera personalitzada al pacient. Evidentment, hi incorporarem diferents tractaments mèdics, com ara els injectables, on parlem de botox i farcits, així com l’ús d’aparells mèdics de tecnologia avançada.

A banda d’aquests tractaments mèdics que vostè enumera, n’hi haurà altres?

Comptem amb el Plasma Pen, que és un dispositiu mèdic que permet reorganitzar el col·lagen del rostre, que funciona molt bé per a tractar certes lesions benignes de la pell o per a eliminar arrugues superficials. També tenim el Dermapen, que és un altre procediment mèdic estètic en el qual fem servir uns capçals amb microagulles, que ens permeten introduir principis actius sota la pell que, posteriorment, milloraran la qualitat d’aquesta.

Un altre equipament mèdic estètic d’alta tecnologia que tenim al nostre abast és INDIBA®, que contribueix al procés de regeneració de la pell, ja que les seves radiofreqüències estimulen la reparació dels teixits. Aquest tractament és molt demanat en l’actualitat perquè, d’una manera molt natural, INDIBA® ajuda a fer que la pell, el cos i el rostre s’autoregenerin.

Com percep el mercat andorrà? S’assembla aquest al de Barcelona o més aviat al nord-americà?

Jo equipararia el mercat andorrà al mercat americà. Vaig treballar a Miami, el bressol de l’estètica, una ciutat on hi ha molta competència. En aquest sentit, jo compararia Andorra amb Miami. Si bé el Principat d’Andorra no és d’una extensió molt gran, hi ha molta competència i es necessita oferir un servei d’alta qualitat. És una gran oportunitat per nosaltres poder donar aquesta atenció al públic andorrà i també a l’estranger que hi vindrà; quelcom que ens facilita aquest objectiu és poder comptar amb sòcies que són fluents en català, mentre que jo les complemento en ser fluent en anglès, per poder atendre una àmplia varietat de pacients.

Què representa poder comptar amb el suport d’Oxigen i fer aquest pas endavant en la seva carrera?

És un pas molt important. Si de quelcom parlàvem les meves sòcies i jo, en fer aquest salt dels Estats Units a Europa, és del desig de triomfar. Veig Andorra com a un esglaó més alt, ja que, a banda de la meva clínica, és el projecte més ambiciós que tenim.

Quin és l’element diferenciador que fa destacar Oxigen?

Penso que el més important, i que també dona més prestigi al centre, és que el pacient comptarà amb una atenció personalitzada. El pacient serà atès pel mateix metge, que en aquest cas serè jo, des de la primera consulta fins a l’etapa final del seu tractament.