Bellacer, el bon consell

A l’hora de reformar la cuina i el bany, sempre és millor anar de la mà d’un especialista. A Bellacer assessoren els clients perquè trobin la cuina o el bany que respongui a les seves expectatives. La Xesca Marín i l’Ariadna Sibilla, Interioristes de la casa, saben molt bé quines tecles han de tocar per aconseguir el millor resultat.

En què consisteix la vostra feina?

Xesca Marín: Bàsicament, donar servei al client i assessorar-lo en tot el que pugui necessitar. Els aconsellem sobre els revestiments, els mobles i els diferents elements que han d’integrar una cuina o un bany.

Ariadna Sibilla: Sí, ens adaptem a les seves necessitats, l’escoltem i busquem el millor servei per a ells, com diu la meva companya.

Dissenyeu banys i cuines?

X.M.: Pel que fa als banys, ens limitem a vendre paviments, materials, mobles, aixetes i dutxes, en canvi, en les cuines, ens cuidem també del disseny general i orientem el client sobre els colors i formes més adequats a l’estil que més li agrada. Val a dir que a Bellacer tenim la marca de cuines Miton en exclusiva per a Andorra. Nosaltres som interioristes, però la nostra tasca la fem en el marc de Bellacer. De cap manera volem fer la competència al sector, sinó que si els clients venen amb l’interiorista, la comunicació és millor, parlem el seu llenguatge i també se senten més còmodes.

A.S.: La nostra tasca és orientar al client sobre la millor tria i la composició que més s’adapti a l’espai del qual disposa. També els aconsellem sobre els petits detalls, com els electrodomèstics que formen part de la cuina, els revestiments de les parets i dels paviments, els colors, etc. Sempre adaptant-nos al seu pressupost.

Hi ha modes en cuines?

X.M.: Fins ara, les cuines en blanc han estat molt vigents, però ara arriba la tendència del negre, barrejat amb colors neutres. Al principi sembla que costi, però entrarà, segur!

A.S.: El minimalisme i les línies rectes són les tendències que es solen portar avui en dia, òbviament que hi ha excepcions, com alguna cuina d’un estil diríem més barroc o alguna tendència diferent a la convencional, però la tònica general és aquesta.

Xesca Marín: “Fins ara les cuines en blanc han estat molt vigents, però ara arriba el negre”

Segueix la moda dels electrodomèstics revestits d’acer inoxidable?

X.M.: I tant! Aquesta moda segueix en vigor, agrada molt més que el blanc. Sobretot quan es barreja amb el vidre negre. Principalment en forns i microones.

Cuines obertes o tancades?

X.M.: Cada dia es fan més cuines obertes, amb barra, amb una illa central o una península. Abans hi havia moltes persones reticents, però ara gairebé tothom les accepta.

Els clients es deixen assessorar?

A.S.:  Normalment venen amb les idees clares, amb una expectativa, però si veuen que el que li aconsellem és coherent, raonable i més pràctic, es deixen assessorar.

Qui pren les decisions, els homes o les dones?

A.S.: Normalment les dones! Els homes acostumen a adaptar-se una mica més.

Quina és la moda actual en revestiments?

X.M.: Segueix la tònica dels colors neutres. Oferim una gamma molt completa de revestiments de gres amb la millor relació qualitat-preu.

A.S.: Cada vegada s’imposen més els colors clars, càlids i les imitacions de parquet. La ceràmica és molt més resistent i permet fer paviments amb més continuïtat.

Ariadna Sibilla: “La nostra tasca és orientar al client sobre la millor tria”

Cada dia més s’eliminen les banyeres i es posen dutxes.

X.M.: Sí, i tant! Estem venent molt els plats de dutxa llargs de disseny, amb materials com la resina.

A.S.: Acabem de muntar un expositor complet amb plats de dutxa, amb diversos materials i textures, i on el client pot imaginar-s’ho i tocar-ho.

També treballeu el tema de la climatització?

X.M.: A Bellacer som experts en biomassa i calefaccions respectuoses amb el medi ambient. Venem estufes de pèl·lets, calderes, aires condicionats, plaques solars i tot el que es relaciona amb aquest àmbit.

A.S.: També som experts en aerotèrmia i geotèrmia. Parlant del disseny, també tenim una àmplia gamma de radiadors de disseny eficients i de baixa temperatura, tant elèctrics com d’aigua, amb tot tipus de mides i colors a escollir.