NaiMan FitLife VEGAN PROTEIN, aliat dels esportistes

En la pràctica de l’esport, entrenaments de força o activitats aeròbiques, NaiMan FitLife VEGAN PROTEIN afavoreix la hipertròfia i el manteniment muscular, tant en homes com en dones. La seva fórmula, a base de proteïna vegetal, és apta per a vegetarians i vegans i té un exquisit sabor.

Fotos: Freepik · NaiMan Comunicació

La proteïna és una fidel companya dels esportistes que busquen elevar el seu nivell de massa muscular, però trobar-ne una de qualitat, que aporti els beneficis necessaris per a l’organisme, pot ser tot un repte. NaiMan FitLife VEGAN PROTEIN trenca amb aquest problema i es perfila com una de les alternatives més saludables del mercat.

Elaborada amb aïllat de proteïnes vegetals del més alt valor biològic (pèsol, arròs i quinoa) i sis superaliments com ara moringa, chlorella, llavors de xia, spirulina i psyllium, NaiMan FitLife VEGAN PROTEIN és perfecte per a qui necessiti una aportació extra de proteïna vegetal, d’una manera saludable i amb un deliciós sabor a maduixa amb xocolata blanca que deixa un bon regust al paladar.

Per la seva composició, NaiMan FitLife VEGAN PROTEIN també és rica en fibra, minerals, aminoàcids i vitamines que, entre altres beneficis, faciliten la digestió, proporcionen energia, donen sensació de sacietat, ajuda a l’eliminació de toxines del cos, equilibra els nivells de colesterol i millora la pressió arterial, avantatges que seran beneficiosos per a la teva salut i, sens dubte, t’ajudaran a treure el màxim de les teves capacitats esportives. Cada envàs de proteïna conté 900 g de producte, amb 23,5 g de proteïna vegetal i un baix volum (2,25 g) de greixos saludables insaturats per cada porció de 30 g. Així, doncs, NaiMan FitLife VEGAN PROTEIN és un producte apte per vegetarians, vegans i intolerants a la lactosa i, a més a més, la seva fórmula està avalada pels certificats Good Manufactured Practise (GMP), Kosher i Halal.

A www.beverlyandorra.com, podràs adquirir NaiMan FitLife VEGAN PROTEIN i, en un període de, màxim, 48 hores, rebràs el producte a qualsevol adreça de França, Espanya o Andorra. I, a més a més, amb el codi promocional NAIMAN, tindràs un 7% de descompte sobre el preu final.