6 novetats que aconsegueixen un disseny de celles perfecte

Fa temps que les celles s’han convertit en una part del maquillatge d’ulls amb una importància comparable a la que donem a les pestanyes. I ara que la mascareta sanitària cobreix el terç inferior de la cara, definir bé aquest tret perquè s’emmarqui amb la mirada és un gest que poques se salten en la seva rutina diària. Com a prova del seu poder transformador, dins el ritual més fàcil, amb el qual aconseguir un look tan afavoridor, els llapis o gels per fixar-les i donar-li forma ocupen un paper fonamental.

Entre els productes per renovar el necesser amb l’última cura i disseny, destaquen aquestes 6 novetats específicament creades per a embellir: des dels miralls amb llum incorporada, que faciliten una depilació ultra precisa, fins als gels que les fixen durant 24 hores.

Oooh! Tweezers flash de Beter

El primer pas per aconseguir unes celles perfectes és la depilació i, gràcies a aquesta novetat de Beter, la precisió serà òptima. El millor d’aquest mirall doble, en el qual un dels costats ofereix una amplificació x10, és que s’il·lumina amb una llum LED que optimitza la visió per detectar qualsevol borrissol rebel. Com a valor afegit, també inclou unes pinces de punta ultrafina en el seu interior, per tal de comptar amb tot el necessari per donar forma a aquest tret, mil·límetre a mil·límetre. Preu: 19,50 euros.

Oooh! Tweezers flash de Beter per a celles
Kabuki Brow Styler de Dior

Tan nou és aquest llançament de la firma parisenca que no s’ha posat a la venda fins al passat mes de maig. Com a avançament, l’alineador mina triangular assegura un disseny precís amb cada traç, en una gamma de 6 tons entre els quals, podràs trobar el matís a mida per a cada cella. A l’altre extrem, es troba un raspall kabuki, inspirat en les brotxes de base de maquillatge dels professionals, amb el qual podràs difuminar el pigment i aconseguiràs un acabat impecable. A més a més, la seva fórmula waterproof aguanta intacta durant 12 hores. Preu: 28 euros.

Kabuki Brow Styler de Dior
Tinted Eyebrow Gel de La Biosthétique

Un gel amb color, pensat com un producte ‘tot en un’, que intensifica el to de les celles, augmenta la seva densitat i també les fixa al seu lloc durant hores. Per a una aplicació precisa, el seu raspall ultra fi atrapa cada borrissol amb facilitat, fins a les zones més difícils. Un aliat per al dia a dia, que aconsegueix un resultat que sembla natural, gràcies a la seva cobertura mitjana d’acabat mat i una fórmula a prova de taques. Preu: 22 euros.

Tinted Eyebrow Gel de La Biosthétique
Brow Fix de Charlotte Tilbury

24 hores de fixació i unes celles de supermodel: això és el que prometen des de la marca fundada per la maquilladora de les celebritats, Charlotte Tilbury. Es tracta d’un gel transparent i amb acabat invisible, amb una fórmula, basada en la utilització de fils de seda, per garantir la brillantor i l’elasticitat. Com a consell d’aplicació, recomanen raspallar els borrissols en sentit ascendent i des de dins cap a fora. Preu: 24,99 euros.

Brow Fix de Charlotte Tilbury
Paint Pot de M.A.C

Per estalviar lloc al necesser, els Paint Pot de la marca de maquillatge professional funcionen com una crema multiús, que omple zones despoblades de les celles i intensifiquen el seu color, o també com a ombra d’ulls. La seva fórmula combina la facilitat que s’aconsegueix amb aquest tipus de textures, a l’hora de difuminar sobre qualsevol superfície, amb una durada perllongada que aguanta intacta hora rere hora. El millor? La varietat de tons que ofereix la gamma, aquest en particular és un marró xocolata fosc batejat com It’s fabstract. Preu: 27 euros.

Paint Pot de M.A.C
Lift & Snatch de NYX

Aquest perfilador de celles, en format eyeliner, compta amb una punta flexible amb micro raspall que permet omplir i definir la forma fàcilment, a més de dibuixar traços molt semblants en gruix i aspecte al dels borrissols de veritat. Des de la marca destaquen la seva fórmula vegana, els 10 tons en què està disponible i una durada perfecta de fins a 16 hores. Com truc d’ús, cal pressionar més per aconseguir un acabat més gruixut, i viceversa. Preu: 11,95 euros.

Lift & Snatch de NYX