Beauty Tips by Gala Perfumeries: “Bellesa Conscient”, tècniques de ioga facial

La Bellesa és un instant on percebem quelcom en equilibri amb la natura, amb l’univers. La Bellesa és un plaer sensorial. La Bellesa ens parla de les sensacions, les percepcions, per tant del moment present.

La fisioterapeuta i professora de ioga Lidia Rodrigo (@lidiarodrigofisioterapia) ha desenvolupat per a nosaltres el projecte “Bellesa Conscient”. En ell us proposem una sèrie de tècniques per a cuidar la nostra Bellesa a través del ioga facial, una disciplina que desenvolupa, tant les tècniques purament físiques, com el ple benestar amb un mateix i el seu entorn. Es tracta de trobar l’equilibri interior i exterior per lluir aquesta Bellesa Conscient.

Les sessions de ioga facial es poden introduir dins de la nostra rutina habitual de Bellesa, centrant la pràctica en les zones més indicades per a cada persona; gaudint del moment de l’exercici; trobant l’harmonia interior que es reflecteix en el nostre exterior.

El ioga facial desenvolupa diferents tècniques que tonifiquen, estiren la musculatura i nodreixen la pell del rostre, coll i escot per aconseguir un efecte rejovenidor; millorant la lluminositat de la pell i disminuint les línies d’expressió. L’objectiu del ioga facial és viure el moment present i dirigir l’atenció cap a l’interior. Des d’aquesta màxima, trobar el benestar i la serenor interior que es reflecteix sense dubte en el nostre rostre.

La musculatura facial té la particularitat d’estar connectada entre si de manera que els diferents exercicis actuen en sinergia els uns amb els altres. El ioga facial és una tendència que està de moda i conegudes celebrities, com ara la Megan Markle, la practiquen diàriament.

 

Durant aquest període de confinament des de Gala Perfumeries hem volgut oferir-vos un taller d’un parell de sessions setmanals on la nostra ambaixadora, la Lídia Rodrigo, ens ha explicat mitjançant 9 vídeos d’uns 10 minuts de durada, com hem de treballar la nostra Bellesa Conscient. Aquests tallers combinen les tècniques de ioga facial, respiració i relaxació, tenint en compte al cos i la postura, que ha de ser sempre còmoda i agradable. Aquestes tècniques, juntament amb els productes habituals de cura de la pell, complementen i ajuden a millorar la nostra Bellesa.

Durant aquest taller hem treballat totes les zones facials, començant des del coll fins a arribar al cabell:

  • Elasticitat de l’escot i el coll
  • La mandíbula inferior i els llavis: per treballar la zona del mentó (papada) i les línies d’expressió de la boca i els llavis (codi de barres)
  • Els pòmuls i els llavis: evitar la caiguda dels pòmuls i millorar línies d’expressió laterals dels llavis
  • Els ulls i les celles, per treballar la musculatura de la zona ocular i millorar les bosses, les ulleres, la caiguda de la parpella i les línies d’expressió laterals (“potes de gall”)
  • El front i cuir cabellut, per treballar les línies horitzontals del front, les tensions i línies entre les celles i la relaxació de les tensions del cap
  • Aprendre a relaxar el rostre, així com el cos i la ment
  • Finalitzar amb una sessió, resum de tots els exercicis practicats

Només ens queda animar-vos que visiteu el nostre perfil d’Instagram (@galaperfumeries) o el nostre canal de YouTube (Gala Perfumeries) i, en el moment en què a vosaltres us vagi bé i pugueu dedicar-li un temps, aconsellar-vos que aprofiteu aquestes sessions i desperteu la vostra Bellesa Conscient!