El confinament no és excusa per a no cuidar-nos!

Sí, és veritat, no poder sortir de casa no és una cosa agradable, però sí que és molt necessària per a combatre la Covid-19. Però això no vol dir que hem de descuidar la nostra pell durant aquests dies de confinament, ja que, afortunadament, Gala Perfumeries i Perfumeria Júlia són al nostre costat. T’ho expliquem!

Reinventar-se. Aquesta ha estat la paraula clau que ha inspirat a una incalculable quantitat d’empreses i creadors d’arreu del món, en especial del nostre país. Hem vist com negocis i professionals de tota mena s’han compromès per a afrontar el confinament amb creativitat i bon ànim, perquè tothom pugui assolir l’objectiu comú de superar la Covid-19.

En aquest sentit, Gala Perfumeries i Perfumeria Júlia, han preparat una sèrie de continguts destinats a promoure una adequada cura facial, amb el suport de diferents especialistes de la bellesa i la cosmètica.

Gala va compartir un taller amb la fisioterapeuta Lídia Rodrigo, que ens convida a aplicar una sèrie d’exercicis per a treballar la musculatura de la zona ocular i així, doncs, millorar la circulació en la zona facial i prevenir l’aparició de potes de gall, bosses, ulleres o caiguda de la parpella. Va ser una xerrada molt dinàmica i divertida que es podrà apreciar a través del seu perfil d’Instagram.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

🇦🇩 Bon dia! Aquí us presentem un nou vídeo de la @lidiarodrigofisioterapia on ens proposa una sèrie d’exercicis per treballar la musculatura de la zona ocular i així millorar les bosses, ulleres, caiguda de la parpella i línies d’expressió lateral (“potes de gall”). Esperem que us agradi i que pugueu afegir-ho a la vostra rutina diària de bellesa. ___ 🇪🇦 Buenos días! Aquí os presentamos un nuevo video de @lidiarodrigofisioterapia donde nos propone una serie de ejercicios para trabajar la musculatura de la zona ocular y así mejorar las bolsas, las ojeras, la caída del párpado y las líneas de expresión lateral (patas de gallo). Esperamos que os guste y que podáis añadirlo a vuestra rutina diaria de belleza. ___ 🇫🇷 Bonjour ! Nous présentons ici une nouvelle vidéo de @lidiarodrigofisioterapia où nous proposons une série d’exercices pour travailler les muscles du contour des yeux et ainsi améliorer les poches, les cernes, la paupière qui tombe et les lignes d’expression. Nous espérons que vous l’aimerez et que vous pourrez l’ajouter à votre routine beauté quotidienne. . . . #beauty #facialyoga #yoga #iogafaciall #galaperfumeries #andorra #yogafacial

Una publicación compartida de Gala Perfumeries (@galaperfumeries) el

Júlia, per la seva banda, ens va compartir diferents continguts, un d’ells amb l’assessoria professional de Yolanda Jiménez, consellera de bellesa i maquillatge de la cadena de perfumeries. Yolanda va explicar com funcionen les distintes cremes per al contorn dels ulls, i com el procés d’aplicació d’aquests productes pot incidir en la manera en la qual actuen aquests sobre la pell. Va ser un tip valuós que segurament moltes persones desconeixien.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Seguro que sabes que existen distintas cremas para el contorno de ojos con distintas funcionalidades, unas sirven para atenuar las bolsas, otras las ojeras pronunciadas y también las hay específicas para tratar las líneas de expresión. Pero lo que quizás no sepas, es que si aprendes a aplicar correctamente cada una de ellas, verás cómo se potencian rápidamente los beneficios de sus propiedades. Hoy, nuestra beauty expert @yolandajimenez.es , nos enseña cómo, cuánto, dónde y con qué movimiento tienes que aplicar cada uno de ellos, no te pierdas este valioso TIP ¡te va a encantar! ✨ Y tú, ¿lo estabas haciendo bien? ¡cuéntanoslo en comentarios! 👇 #PerfumeríaJúlia #IGTV #BeautyTips #Beautytutorial #Tips #FamilyDays #quédateencasa

Una publicación compartida de Perfumería Júlia (@perfumeriajulia) el

I tu què has fet durant els dies de confinament? Explica’ns com aprofites aquest temps i deixa’ns els teus comentaris a les nostres xarxes socials.