Dermandtek, quan la dermatologia i l’estètica van de la mà

La clínica dermatològica Dermandtek acaba d’incorporar un nou servei, Dermandtek Beauty, que ofereix tractaments estètics amb aparatologia mèdica.

Dermandtek Beauty és la nova línia del centre que acompanya els pacients en qualsevol tractament amb la finalitat d’aportar un servei integral i professional durant totes les etapes dels diferents procediments que es realitzen a la clínica. Amb la sinergia dels dos serveis, la dermatologia estètica i l’aparatologia mèdica, es proposa la millor opció per aconseguir els millors resultats

Per exemple, una persona que acudeix a la clínica per tractar-se les taques o lentígens solars amb làser, després de l’acció del metge, si ho compagina amb un tractament de manteniment despigmentant el resultat serà més persistent. En el cas de les varices, que desapareixen en dues – tres sessions de làser, si es combina l’acció del metge amb pressoteràpia mèdica i/o massatge, s’activa el sistema circulatori i el tractament és més efectiu.

Amb la sinergia dels dos serveis, es proposa la millor opció per aconseguir els resultats esperats

Seguint el seu objectiu de proporcionar la última i exclusiva tecnologia, acaben d’incorporar dues màquines innovadores que rejoveneixen, remodelen i destrueixen el greix localitzat. El BTL Exilis Elite i el BTL X-Wave són aparells mèdics de quarta generació i guanyadors del premi “The Aesthetic Industry Awards 2017”. La màquina de radiofreqüència mèdica i ultrasons, és l’única existent al país i els tractaments es fan sota supervisió mèdica.

En els tractaments facials frena els signes de l’envelliment, i els resultats són espectaculars. Es disminueixen visiblement les arrugues visibles, es millora la flacciditat i es rehidraten els teixits de la cara, el coll i l’escot. També es pot actuar en el cos, amb l’objectiu de ressaltar i millorar la silueta sense efecte rebot. Pel que fa al BTL X- Wave, que utilitza l’energia de les ones acústiques, redueix la cel·lulitis, les estries i les cicatrius. És un tractament mèdic no invasiu i indolor, que activa la circulació, estimula el drenatge limfàtic i la producció de col·lagen i elastina.

Dermandtek. Av. esteve Albert, edifici Prat Patrona, local 2. AD700 Escaldes-Engordany. Telèfon 886100. www.dermatologiaandorra.com