Chef’s Table, l’essència de les muntanyes amb més estrelles

Chef’s Table, a la planta -1 de The Embassy, conforma un lloc gastronòmic únic, però amb sis espais diferenciats, que és el reflex de la cuina andorrana, espanyola i francesa a través dels seus productes.

Chef’s Table Andorra és un nou concepte de restauració: variat, intimista, amb alt valor gastronòmic i amb la personalitat pròpia de The Embassy. Aquest projecte ha estat liderat i ideat per tres xefs de llarga trajectòria professional: Romain Fornell —una estrella Michelin pel restaurant Caelis de Barcelona—, Bernard Bach —dues estrelles Michelin pel restaurant Le Puits Saint Jacques de Tolosa— i Òscar Manresa —conegut pels restaurants Kauai i Casa Leopoldo de Barcelona, i autor de ‘Mi Boqueria’. Les diferents propostes culinàries es desglossen en un marc de 700 m2, al voltant de sis barres temàtiques, on el client pot degustar una gran diversitat de tapes d’autor.

Chef's Table
Foto: Jean-Luc Herbert

En l’àrea tècnica remarquem la dedicació de 300 m2 a barres i cuines com a espais de treball, en la realització de les quals han col·laborat conjuntament Hostelgrup i JPM Projects, Destaquem també l’eficiència energètica dels expositors tal i com es comenta en un altre apartat de la revista, o encara en tots els sistemes d’extracció extremadament sofisticats com escau a les zones de cocció i de tractament d’aliments. Finalment Marbres Jesús, que ha estat l’artífex de tots els revestiments de marbre de l’edifici, ha aportat un plus d’espectacularitat a Chef’s Table mitjançant les elegants cobertes de marbre de les barres.

Sala Chef's Table
Foto: Jean-Luc Herbert

Tots els plats i les tapes que s’hi poden degustar són part de l’essència i de la història de les muntanyes que l’envolten. Parlem de plats i de tapes per compartir i gaudir al centre de la taula, per tal d’afavorir la trobada i la convivència dels comensals.

Les propostes gastronòmiques es troben inspirades per les diverses fonts creatives dels seus tres xefs: Bernard Bach, Romain Fornell i Òscar Manresa. Cal remarcar la utilització de productes de proximitat i d’alt valor nutricional, com a garantia de la qualitat que es vol oferir als clients.

Sala Chef's Table Andorra
Foto: Jean-Luc Herbert

Hem de destacar també el marc incomparable, tant pel que fa a l’estètica, a l’acurada decoració o al disseny exclusiu de presentadors i mostradors, realitzats en materials nobles. Per acompanyar el marc i la degustació cal mencionar també el servei minuciós i atent del personal, tot un gran equip encapçalat pel maître Jean David, un professional format a l’escola Vatel Andorra – International Hospitality School.

La Pâtisserie, és una curosa selecció d’icòniques postres i pastissos elaborats in situ per l’equip de pastisseria.

La Fromagerie, és la barra per degustar una selecció exclusiva de formatges.

Chef's Table
Foto: Jean-Luc Herbert

L’espai Ibèric-Gascó, un retrobament entre dos mons d’excel·lència: els millors productes ibèrics i les delícies del sud de França.

L’Oyster Bar és una barra d’ostres que reviu el concepte creat pel Romain i l’Òscar al Joël´s Oyster Bar i a Casa Tejada, basat en els famosos “bar à huîtres” francesos.

Equip Chef's Table AndorraEl Bar-BQ, espai dotat d’unes caves de maduració de carn i d’un forn Josper, està pensat per delectar els amants de la carn, que poden triar el tipus de tall, les setmanes de maduració, la cocció i el punt exacte desitjat.

Finalment, al Bar, hi trobem una àmplia oferta de vins seleccionats per la sommelière i de còctels d’autor, per acompanyar l’experiència gastronòmica. A més, es proposa una carta amb tapes i plats per compartir, basats en la cuina d’Andorra, d’Espanya i del sud de França, i re-visitats amb tocs de modernitat i creativitat.