Els indispensables de Bàsic Mercat per aquestes festes

La bellesa i elegància són valors irrenunciables per aquestes festes. Sorprèn el teu ésser estimat amb una de les peces més destacades de Basic Mercat.

Samoa, suaus contrastos

La col·lecció Samoa, de Majoral, s’inspira en la tradició polinèsia dels collars de benvinguda. Aquest conjunt de penjoll (foto principal) i anell, en or Fairmined de 18K i plata 925, juga amb els contrastos dels colors naturals d’aquests metalls.

Anell samoa de Bàsic Mercat

Color i festa, el segell de Tamara Comolli

Regalar peces de Tamara Comolli és un encert assegurat, especialment si el que tries és aquest espectacular penjoll Mikado Bouquet, d’or rosat de 18k, i un topazi suís que ens enlluerna amb el seu blau. Mercat del Diamant.

Penjoll Tamara Comolli

Un Breitling inspirat en l’avió Vought F4U Corsair

El Super Avi B04 Chronograph GMT 46 Tribute To Vought F4U Corsair homenatja la història de Breitling com a fabricant pioner dels rellotges de precisió per a cabines d’avió. La caixa, d’inox; l’esfera, en un blau marí espectacular.

Breitling Super Avi B04 Chronograph GMT 46 Tribute To Vought F4U Corsair

Dues voltes són millor que una

Versàtil, unisex i de doble gir, així és el braçalet Double Turn Cable Bracelet Le 9g, de Le Gramme, que llueix un acabat polit en plata 925.

Double Turn Cable Bracelet Le 9g, de Le Gramme
Tècnic  i elegant

Els botons de puny de Chopard són un musthave de cara a les festes. De la col·lecció Classic Racing, aquestes peces llueixen una forma elegant aconseguida amb inox i fibra de carboni blau.

Chopard Classic Racing