Especial Oci: Perquè tu també mereixes desconnectar de la rutina

No hi ha cap dubte que els darrers dies han estat força difícils per a tothom, no només per la pandèmia en si mateixa, sinó també per totes les conseqüències que aquesta ha portat. Canvis d’hàbits, modificacions d’horaris, decisions sota pressió i ajornament de compromisos i vacances han estat alguns dels temes més freqüents que hem hagut d’abordar, traient, evidentment, tot el relacionat amb l’estrictament sanitari. Malgrat tot, sempre trobem la fórmula per sortir-ne ben parats, i una de les claus ha estat l’esperit incansable de totes les persones que conviuen al nostre voltant.

Són molts els comerços, restaurants i treballadors que han hagut de reinventar-se, a través de l’adaptació de les seves ofertes i serveis, amb l’objectiu de mantenir a flotació el seu negoci, però sense sacrificar la seguretat, la qualitat i l’atenció al client, una cosa que us agraïm encaridament. És per aquest motiu, i perquè creiem que tothom es mereix la possibilitat de trobar assossec a través de la diversió i l’entreteniment, que us proposem l’Especial Oci a la revista Dona Secret, una mena de catàleg d’activitats i opcions per a gaudir de les bondats del nostre país.

Segurament, has pogut gaudir de l’Especial Activitats d’Estiu, publicat a l’edició de juliol de Dona Secret, on vam fer tota una selecció d’indrets i racons del país, on és possible passar una estona diferent i desconnectar d’allò que ens preocupa, o bé reconnectar amb nosaltres mateixos i carregar les piles per a afrontar els reptes que tenim endavant. Doncs, amb l’Especial Oci, el propòsit continua essent el mateix, però vam posar l’accent en altres activitats que van des dels jocs, com ara billar, bowling i arcade, fins a museus i recintes culturals que continuen apostant per la difusió de l’art, la tradició i els valors que enalteixen el nom del Principat d’Andorra, sense oblidar-nos dels establiments on podem assaborir un àpat deliciós o prendre una copa refrescant.

Sigui quina sigui la teva manera de divertir-te, aquest especial ho dediquem a tu!