Aquest Nadal empodera’t i creu-t’ho

Gaudeix de l’arribada de Nadal i dedicat el temps que realment et mereixes per estar fresca i radiant. Soc Elena Lafuente, de Farmàcia El Cedre, i aquest mes us proposo començar a preparar-nos per a aquestes festes, des de ja, sense deixar-ho tot per al final.

FOTO: @elisabethserra

Primer de tot, començarem amb aquestes rutines que van molt bé per a la salut de la nostra pell i per a nosaltres mateixes.

  • Doble neteja nocturna. Primer, ens rentarem la cara amb un gel oliós per arrossegar tot el maquillatge i totes aquelles partícules grasses restants i acabarem amb una solució aquosa que aclarirem. Us recordo que no és bo anar a dormir amb maquillatge i aixecar-se l’endemà amb ell, perquè no permet la pell relaxar-se.
  • Si tens punts negres, utilitza una màscara quinzenal de Kocostar ‘Black Happy Mask’ que, a més de netejar els teus porus en profunditat, t’ajudarà a restablir el microbioma de la pell. Per si no ho sabies, el microbioma és un microorganisme que tenim en la pell, que crea una barrera de protecció per evitar l’entrada de patògens.
  • També, farem una exfoliació per eliminar totes les cèl·lules mortes, enzimàtica, per a pells sensibles o amb AHAs, una vegada per setmana, això us deixarà una pell superpolposa amb efecte “glow”. Com a enzimàtica us recomanaria la línia de Sarah Bécquer i, entre les d’AHAs, destacaria la de Cantàbria Labs Citriate i 20 AHA de G Herrerias, totes dues en forma de discos.
  • Abans d’anar a dormir aplicarem, almenys dues vegades per setmana, una màscara superhidratant, amb antioxidant. En la Farmàcia El Cedre disposem de la línia de Kocostar Waffle, que ve amb 40 g de sèrum i deixa un efecte brutal en la pell.
  • Com a Andorra fa molt fred i es produeixen grans contrastos entre l’interior i l’exterior, hauríem d’utilitzar una crema barrera com la d’Arthouros Alba, per evitar la pèrdua d’aigua i els tons vermellosos que apareixen en les galtes amb els canvis de temperatura. No us oblideu de les pestanyes ni de les celles, perquè també cal nodrir-les, enfortir-les, allargar-les, per evitar que caiguin i així aconseguir que siguin més abundants. Nutralash és una bona opció en aquests casos.
  • Amb el canvi d’estació, també convé hidratar els llavis. A Farmàcia El Cedre tenim diverses opcions de barres de llavis hidratants, i també, mascaretes de Kocostar que, per cert, vénen en una caixa molt maca.
  • Tampoc ens hem d’oblidar del nostre cabell, ni de la crema per hidratar la resta de cos. La mantega de karité d’AOK labs pot ser la teva aliada perquè la teva pell llueixi brutal, i nodrida en profunditat.
  • Finalment, no per això menys important, mai oblidis el perfum, perquè és la fragància que avisa de l’arribada d’una gran dona. Per això, quan entris en un lloc somriu, trepitja fort i amb decisió, que es noti que has entrat. Empodera’t perquè per a estar maca, brillant i espectacular és fonamental creure-s’ho. Tu pots aconseguir tot el que et proposis i, si no ho aconsegueixes, almenys vas aprenent una lliçó, la qual cosa té molt valor.

BON NADAL, MERRY CHRISTMAS, JOYEUX NOËL, FELIZ NAVIDAD

Av. d’Enclar, 32, AD500 Santa Coloma. Tel. 723 383 . www.farmaciaelcedre.com