Bodega Poblet, qualitat i originalitat a la cuina de l’Albert Coll

Tastar la cuina de l’Albert Coll, xef de la Bodega Poblet, és tota una experiència per als sentits. És tot un mestre en la barreja de textures i sabors perquè cada plat sigui únic i per recordar. Un viatge gastronòmic que es pot fer tots els dies de la setmana, perquè de dimarts a divendres proposen un menú diari basat en els plats de la carta, que canvia cada dia al ritme de les estacions, amb productes de temporada i de proximitat. Per un preu total de 19.50 €, el comensal podrà triar entre tres o quatre plats diferents, menjar unes postres i una beguda.

Albert Coll de la Bodega PobletLa carta és tan variada com suggerent, amb plats com l’amanida post soviètica –una amanida russa-, un consomé de ceba amb uns ous “poché” de guatlla que esclaten al paladar, una amanida thai mango, amb tota una simfonia de sabors, un canaló de carpaccio de bou farcit de tàrtar de filet, entre d’altres delícies. Pel que fa als segons, a la carta trobem els “nems” de verduretes, uns raviolis amb crema de ceps, les clàssiques croquetes de la iaia, les autèntiques braves de muntanya “made in Albert”, amb allioli i mel, o uns increïbles llagostins arrebossats amb “panko”, per no parlar de la cassoleta de Morbier o el tataki de bou.

Llagostí amb pankoTot això en un local càlid i acollidor, on el comensal pot triar entre taules altes o baixes, i on trobarà una diversitat de vins i còctels, però sobretot, una atenció exquisida.

Bodega Poblet. Carrer de l’Alzinaret, 6. Andorra la Vella. Telèfon: +376 862 722.

Plat de la bodega poblet