Plat’in, tracte proper i alt nivell gastronòmic

Al restaurant Plat’in ofereixen un elevat nivell gastronòmic basat en els productes de temporada i de proximitat. Al front del restaurant, hi ha Sébastien Besnier, l’ànima de l’establiment, ja que n’és el xef i el propietari des de fa prop de 6 anys i que té la sort de comptar amb un sòlid equip de professionals en què també es figura la Katya, la seva dona. El Sébastien és molt creatiu i és capaç de fer una síntesi molt reeixida entre la cuina francesa, la catalana i l’espanyola, principalment la del país basc. Ha treballat amb grans xefs, com el Víctor Arguinzonis o el Christian Zanchetta, a l’Aquarius, on s’ocupava de les postres.

Tot i que proposa cuina francesa, no utilitza ni crema de llet ni mantega, tret de les postres. “M’agrada fer coses diferents i sobretot treballar amb productes frescos i de productors locals” indica el Sébastien, que ha creat plats increïbles com el pastís fi de peus de porc i foie gras o la coca de foie gras, poma i salsa d’Oporto. També treballen molt bé el peix, que fan a la brasa vegetal, així com la carn, l’onglet de bou i la vedella d’Andorra. Actualment, estan proposant plats amb tòfona, com el rissoto d’escamarlans, espàrrecs i tòfona. Pel que fa a les postres, el coulant de xocolata és l’estrella indubtable. A més, el Plat’in ofereix un marc càlid i on un s’hi troba a gust, ideal per relaxar-se tastant els millors plats. Cada dia proposen el menú executiu, a un preu de 18,20 €, amb un aperitiu especial, dos plats i postres.

Plat’in. C/ Bra. Riberaygua, 8. AD500 Andorra la Vella. Obert cada migdia, tret dels diumenges i al vespre, de dimecres a dissabte.