La carn de poltre, una opció molt sana a tenir en compte

Des de Poltrand ofereixen la possibilitat de rebre a casa carn de poltre de la màxima qualitat. A banda de servir als restaurants, Poltrand té un eficient servei a domicili a tot el Principat.

Carn de Poltre de Poltrand
Foto: Poltrand

La carn de poltre és una carn molt saludable i nutritiva. Es caracteritza pel color rosat, per ser tendra, per la seva poca quantitat en greixos, pel seu alt valor proteic, per la seva gran riquesa en vitamines i minerals i per la quantitat de ferro que conté, així com pel seu contingut en Omega 3. És molt aconsellada per nens, adults, gent gran, així com per tothom que vulgui portar una dieta saludable. És baixa en calories, es pot comparar amb la carn de conill o pollastre.

Poltrand té un servei a domicili especial per a particulars, amb uns lots envasats al buit

Poltrand, una empresa familiar de tradició ramadera, de la Casa Fijat de Llorts, a la parròquia d’Ordino, que comercialitza la carn de poltre a Andorra. Aquest producte té el segell de Carn de qualitat controlada d’Andorra, la qual cosa garanteix que els animals estan criats a les muntanyes i engreixats amb pinso natural. La carn no porta cap mena d’additiu i per tant, és apta per a celíacs i intolerants a la lactosa.

Carn de poltre
Foto: Poltrand

El servei a particulars és acurat i ràpid, amb totes les garanties de frescor de la carn, que arriba a les cases envasada al buit. La comanda es pot passar a través de la pàgina web, del telèfon o per WhatsApp. Proposen una sèrie de lots que integren diversos tipus de carn, i si hi ha alguna varietat que no convé, sempre es pot adaptar als gustos i necessitats dels clients. Els lliuraments són gratuïts i es fan els dimecres, dijous i divendres, només cal fixar l’hora idònia pel lliurament. D’altra banda, segons l’època de l’any, Poltrand també ofereix carn de bou i de vedella del país amb la denominació de Carn de qualitat controlada d’Andorra.

Carpaccio de carn de poltre Poltrand
Foto: Poltrand