Els deliciosos sabors de la cuina vegetariana es degusten al Noranta Tres

Trobar una alternativa gastronòmica saludable, vegetariana, ecològica i de proximitat ja no serà un mal de cap, ja que el Noranta Tres ens convida a degustar creacions realment delicioses, de la mà del xef Armindo Da Silva i l’assessora gastronòmica Adriana Álvarez.

Fotos: César De Pablos · Noranta Tres

Salon restaurant Noranta Tres

L’origen dels productes que mengem és tan important com les seves propietats. És així com, amb aquesta consciència, Noranta Tres ha decidit reinventar-se per donar un servei més conscient i sostenible, però que al mateix temps es caracteritzi per crear experiències culinàries veritablement fantàstiques.

Plat del restaurant Noranta Tres

El local disposa d’uns 150 m2 repartits en dues zones diferenciades, que donen cabuda, en condicions normals, a uns 50 comensals. No obstant això, com que la Covid-19 encara és una realitat i Noranta Tres es pren amb seriositat la seguretat dels seus clients, l’aforament de l’establiment està limitat a 32 persones, de manera que, per als amants de la intimitat i la tranquil·litat, potser una oportunitat única.

Barra del restaurant Noranta Tres

Noranta Tres no és un restaurant vegetarià típic, ja que la seva carta està supervisada per una nutricionista que garanteix que cada plat és saludable. És d’aquesta manera com l’equip d’aquest restaurant escaldenc encoratja els seus clients a vetllar pel seu benestar, a través d’hàbits alimentaris respectuosos i compromesos amb el planeta i la societat.

Tacos de Mango al restaurant Noranta Tres
Gaudeix de la vida, que és deliciosa!

Mai un mantra havia tingut tant sentit com aquest! Noranta Tres realça els sabors i les experiències divertides. Amb el savoir-faire del xef Armindo Da Silva i l’ímpetu i coneixements de l’Adriana Álvarez, aquest establiment ens convida a gaudir dels plaers de la vida, a través d’una selecció de begudes ecològiques, com ara vins i cerveses, i de desenes d’opcions ideals per esmorzars, brunch, tapeos i dinars. A més a més, a partir del mes de juny, tindrà una fórmula de migdia amb entrant + plat principal + postres. Que t’animes a descobrir-ho tu mateix?

NORANTA TRES | Av. Carlemany, 93. AD700 Escaldes-Engordany. Telèfon: +376 808 393.