El restaurant Noranta Tres aposta per un concepte 100% vegetarià

La cuina vegetariana i saludable, amb productes ecològics i de proximitat, serà la nova protagonista de la carta del restaurant Noranta Tres, d’Escaldes-Engordany, que va reobrir les seves portes el passat 23 d’abril.

Fotos: César De Pablos

Equip Restaurant Noranta Tres

Si haguéssim de definir Noranta Tres amb una equació, potser la més adequada seria ‘veggie + km 0 + eco = experiències delicioses’. I no ho diem amb lleugeresa, sinó després de provar cada aperitiu que va desfilar a l’acte de reobertura d’aquest emblemàtic restaurant escaldenc, ara reconvertit en un format vegetarià.

Adriana Álvarez, xef i propietària del restaurant vegà Coco Cuina Viva, a Cadaqués, és l’encarregada de formar l’equip en matèria de cuina vegetariana.

El xef executiu Armindo Da Silva i la gerència del Noranta Tres fan una aposta per la cuina vegetariana i healthy, amb els productes de proximitat i ecològics, com a fil conductor de cada creació culinària. És així com, amb una cuina oberta, de les 9 a les 17 hores, i de dilluns a dissabte, turistes i residents tenen a l’abast un lloc perfecte per esmorzar, fer el brunch o per dinar una alternativa saludable. De 17 a 20 hores, els visitants podran continuar gaudint de l’espai mentre degusten una infusió o un cafè.

Els moniatos bravos amb allioli i salsa libanesa van ser dels plats més aclamats pels afortunats assistents a la reobertura, entre els quals s’hi trobaven el pilot Cyril Despres, la model i sommelier Romanela Amato i l’exfutbolista Javier Saviola, que també van tenir l’oportunitat de degustar la selecció de vins ecològics de la carta del Noranta Tres, que contempla un assortiment de bowls, smoothies, sucs cold press i cafès prèmium d’agradables sabors i aromes.

Plat al Restaurant Noranta Tres
Un toc de música sensacional

Tota celebració ha de tenir una bona ambientació musical i, en aquest cas, Noranta Tres no es va quedar enrere. Els acords de guitarra d’Akiba Music i la melodiosa veu de Chris Aguilar ens van regalar una tarda agradable a tots els que vam ser testimonis d’aquell recital, però també a les desenes de vianants curiosos que feien una curta parada per a immortalitzar aquells moments amb els seus telèfons mòbils.